یک ترفند برای زمان خروج از معامله
چگونه خروج خوبی از معامله داشته باشیم؟
ریسک و مدیریت آن در مفاهیم آموزش فارکس از اصول موفقیت است.یک ترفند در زمینه تحلیل ریسک وجود دارد که میتواند برای شما هم مفید باشد، به ویژه زمانی که تصمیم دارید از معامله خارج شوید.
هر یک از معاملات خود را به عنوان یک سرمایهگذاری در نظر بگیرید. شما مبلغ مشخصی وارد بازار میکنید که حکم سرمایه شما را دارد. حال امیدوار هستید که بعد از زمان معینی بازار در جهت دلخواه شما حرکت کند و بتوانید پس از کسب مقدار سودی که مد نظر دارید، معامله را خاتمه دهید. در این حالت، شما برای سرمایهگذاری در بازار دلیلی دارید.
زمان خروج جایی است که سود کرده باشید
هنگامی که از استراتژی معاملاتی خود برای ورود به بازار استفاده میکنید، این استراتژی زمان خروج از بازار را نیز نشان میدهد. اگر شرایط مطلوب باشد، میتوانید به استراتژی خود اطمینان کنید، اما بازار بالا و پایینهای زیادی دارد و ممکن است تغییراتی غیرمنتظره در پیش باشد. در این مواقع چه واکنشی باید داشته باشید؟
بعضی معاملهگران مثل ربات کار میکنند. به این صورت که حدود سود و ضرر معامله را مشخص میکنند و منتظر میمانند تا بالاخره یکی از آنها فعال شود و به عنوان نتیجه معامله ثبت شود. برخی به دلایلی از این شیوه معامله کردن حمایت میکنند، اما این مقاله مختص افرادی است که در هنگام اجرای معاملات نیز مجددا بازار را ارزیابی میکنند. مثلا ممکن است حد ضرر را کاهش دهند یا در معاملهای که در جهت مطلوب پیش میرود، تصمیم بگیرند سود بیشتری کسب کنند.
غرق شدن در ضرر
یکی از افکار رایج این است که مردم از اینکه پول و سرمایه خود را در بازار از دست بدهند هراس دارند. کاملا قابل درک است، اگر شما به اندازه مبلغ مشخصی روی یک معامله ریسک کنید، انتظار دارید آن مبلغ بعلاوه قدری سود به شما بازگردد.
اما اگر فکر میکنید پول شما از دست رفته، در این صورت میتوانید دید واضحتری از شرایط فعلی بازار داشته باشید. برای مثال، اگر در یک جفتارز وارد معامله خرید شده باشید اما بازار در خلاف جهت نزول کند، در این شرایط معامله به اندازه مثلا ۲۰ پیپ وارد ضرر میشود. ولی ممکن است بازار دوباره به بالا صعود کند، به همین خاطر بیشتر تمایل دارید معامله را باز نگهدارید تا آن “۲۰ پیپ” ضرر را پس بگیرید تا اینکه مثلا ریسک کنید و وارد یک معامله جدید شوید.
مشاهده میکنید که فکر کردن درباره بخش اول معامله میتواند تا مرحله تصمیمگیری درباره زمانی که بخش دوم معامله پیش آید و بازار در آن صورت چطور عمل خواهد کرد نیز برسد. در این مواقع میتوانید موقعیت را تحلیل کنید و اینطور در نظر بگیرید که آن ۲۰ پیپ پیش از این از دست رفته است. بازار حرکت خود را کرده است و سوالی که در حال حاضر باید روی آن تمرکز کنید این است که اکنون بازار قصد دارد به کدام جهت حرکت کند.
سود بیشتر
آنچه در قسمت قبل گفته شد، جنبه دیگری هم دارد. فرض کنیم بازار صعود کند و شما تردید دارید که آیا اجازه دهید حد سود معامله فعال شود، یا اینکه بگذارید معامله همچنان باز بماند و سود بیشتری بدست آورید. تنها راهی که میتوان سودی که تا الان بدست آمده را محافظت کرد این است که معامله را خاتمه دهید.
در این شرایط، معاملهگران محافظهکار ممکن است در آن نقطه از معامله خارج شوند و روی سود بدست آمده ریسک نکنند. معاملهگرانی که بیشتر ریسکپذیر هستند شاید معامله را باز نگه دارند. اما معاملهگران منطقی نگاه یکسانی به سود انباشته یا ضرر انباشته معاملات دارند. برای آنها تفاوتی نمیکند که بازار در کدام جهت حرکت کند.
بازار مطلقا اهمیتی نمیدهد که شما در معامله چقدر سود یا ضرر کردهاید. در نتیجه، شما هم نباید در زمان تصمیمگیری درباره خروج یا عدم خروج از معامله به میزان سود و ضرر خود فکر کنید (البته فراموش نکنید که حد ضرر معامله را به سمت بالا جابجا کنید تا سود بدست آمده را تثبیت کنید).
شما باید به همان روشی که نقطه ورود به معامله را ارزیابی میکنید، نقطه خروج از آن را بررسی کنید. بسیار مهم است به یاد داشته باشید که هر معاملهای دو بخش دارد. یا اینکه میتوانید از همه این موارد صرفنظر کنید و حدود سود و ضرر معاملات را تعیین کنید و منتظر نتیجه بمانید.
گرداوری و ترجمه : آکادمی ویو
منبع: orbex.com
بسیار عالی بود.متشکرم
سپاس فراوان بابت زحماتی که میکشید .
موفق و پیروز باشید .
من همیشه فکر می کردم فقط نقطه ورود مهم هست اما تو این مقاله اثبات شد که برای خروج هم باید برنامه داشت و مهم هست . تشکر .عالی بود
ممنون از مقالاتتون سپاس از زحماتتون.
بسیار عالی
با تشکر از مقاله خوبتون.استاد این آگاهی جهت خروج به موقع به چه صورت به دست می اید؟با چه تمنرینی ما میتوانیم به این مهم مسلط شویم؟
ممنونم از زحمات شما
سلام، من این موضوع رو متوجه نشدم:
خب منتظر میمونیم تا سود کنیم و بعد معامله رو خاتمه میدیم. هر بار اینکارو می کنیم و در روز سود بیشتری عایدمون میشه. من تازه وارد بازار فارکس شدم و متوجه این موضوع نشدم. الان من یه اردر خرید زدم و قیمت ها نزول کرده، منتظر موندم قیمت ها بره بالاتر از مقداری که تعیین کردم تا سود کنم و منتظر موندم و جواب داد، اگه نمیداد تا چند روز لپ تاپو روشن نگه میداشتم تا سود کنم. اینو برام توضیح بدین لطفا.
موضوع دیگه تایم فریم هست: من اینو تغییر میدم مثلا میذارم رو یک دقیقه. سوالم اینه که تایم فریم مرتبط با مدت زمان معامله هست یا اصلا هیچ ربطی ندارن (من که ارتباطی ندیدم) و من خودم اختیاری یا با تنظیم تاریخ انقضای معامله میتونم اونو کنترل کنم؟ آخه چن جا دیدم تایم فریم رو دستکاری میکردن.
با تشکر ازتون
ممنون از لطفتون . بسیار عالی و آموزنده بود
خیلی ممنون دیدگاه خیلی جالبی بود
برداشت من این بود که اگر وقتی معامله باز هست، نمی تونیم منطقی تحلیل کنیم، بهتره قبل ورود حد سود و ضرر و تنظیم کنیم و منتظر نتیجه بمونیم.
ممنون از مقاله مفیدتون
مقاله ارزنده ای بود
بسیار بسیار عالی و آموزنده بود استاد عزیز. ممنونم از اصلاح این نگرش در من.