از چه شادوهایی نباید صرفنظر کنیم؟

by مقالات تکنیکال in 2020-12-01
حالت شب

از چه شادوهایی نباید صرفنظر کنیم؟

مقدمه:

معامله‌گران فارکس معمولا روی نمودارها با شادوهایی به مشکل برمی‌خورند.آشنایی با انواع نمودار از مباحث اصولی در آموزش فارکس(اموزش فارکس)است. نمودارهای خطی شادوها را نشان نمی‌دهند، اما نمودارهای کندل ­استیکی شادوها را به خوبی نمایش می‌دهند.

افرادی که با پرایس اکشن معامله می‌کنند از نمودار کندل‌استیکی به عنوان ابزاری برای بهبود معاملات خود استفاده می‌کنند. به همین دلیل هر از گاهی با مساله شادوها روبرو می‌شوند. هیچ روش مشخصی وجود ندارد مبنی بر اینکه از کدام شادوها می‌توان صرفنظر کرد و کدامیک را باید در نظر گرفت. باید در این مورد منطقی باشیم. در این مقاله به بررسی شادوهایی می‌پردازیم که نباید از آن‌ها چشم‌پوشی کرد.

از چه شادوهایی نباید صرفنظر کنیم؟

 

قیمت با مومنتوم نزولی خوبی به سمت پایین حرکت کرده است. در این موقعیت با حمایت مواجه شده و یک کندل برگشتی صعودی ایجاد کرده است. آخرین کندل نیز بصورت صعودی ظاهر شده است. حال فروشندگان باید صبر کنند تا یک کندل برگشتی نزولی شکل بگیرد و بتوانند برای ورود به معامله فروش اقدام کنند.

از چه شادوهایی نباید صرفنظر کنیم؟

 

بالاخره کندل برگشتی نزولی که فروشندگان در این موقعیت پرایس اکشنی انتظار آن را می‌کشیدند، ظهور کرد. تا به این مرحله هنوز هیچ خط مقاومتی رسم نکرده‌ایم. اگر به دقت نگاه کنید، متوجه می‌شوید که بدنه دو کندل آخر یک خط مقاومتی را نشان می‌دهند. در کل بدنه کندل‌ها نقش بسیار مهمی در تعیین سطوح حمایتی و مقاومتی ایفا می‌کنند. بنابراین با این توضیحات، یک خط مقاومتی در موقعیت مذکور رسم می‌کنیم.

از چه شادوهایی نباید صرفنظر کنیم؟

ترکیب دو کندل آخر و بدنه آن‌ها نشان می‌دهد که می‌توانیم یک خط دیگر درست بالای بدنه آن‌ها رسم کنیم. در بیشتر مواقع، باید به همین صورت عمل کنیم. اما شادوهای این دو کندل آخر حرف بیشتری برای گفتن دارند. اگر با دقت بیشتری نگاه کنیم، می‌بینیم که شادوهای فوقانی دو کندل آخر دقیقا در یک خط قرار دارند. به این معنی که هر دو کندل در یک سطح قیمتی به سمت پایین پس زده شده‌اند. این حالت حاکی است که این سطح از اهمیت بالایی برخوردار است و نباید آن را نادیده گرفت. بنابراین اگر قصد داشته باشیم که در این موقعیت وارد معامله شویم، می‌توانیم خط بالایی را به عنوان سطح مقاومتی در نظر بگیریم. تصویر زیر را ملاحظه کنید که هر دو خط در آن رسم شده است.

از چه شادوهایی نباید صرفنظر کنیم؟

به موقعیت حد ضرر توجه کنید. برای امنیت بیشتر نباید از چنین سطوح مهمی که قیمت چندین مرتبه به آن واکنش نشان می‌دهد و از آن عقب‌نشینی می‌کند، غافل شویم. کندل‌ها ممکن است دارای شادوهایی باشند و می‌توان از این شادوها برای تعیین موقعیت حد ضرر، حد سود و سطوح مقاومتی استفاده نمود. اجازه دهید در اینجا از نحوه ورود به معامله صرفنظر کنیم.

از چه شادوهایی نباید صرفنظر کنیم؟

 

همانطور که مشاهده می‌کنید این معامله کاملا موفق بوده است. قیمت با فشار نزولی بیشتری به سمت پایین حرکت کرده و خیلی سریع فروشندگان را به سودی معادل یک برابر حد ضرر رسانده است. حال ممکن است خیلی از معامله‌گران بگویند که قیمت هرگز به سطح مقاومتی مذکور برنمی‌گردد. در ۸۰ درصد مواقع، قیمت به نزدیکی سطح مقاومتی برنمی‌گردد. اما در الباقی ۲۰ درصد موارد، ممکن است به سطح مقاومتی بازگشت کند. در این مواقع است که متحمل ضررهای غیر ضروری می‌شویم. بهتر است محافظه‌کارانه عمل کنیم تا اینکه از نتیجه عملکرد خود متاسف شویم. پس بیایید شادوهایی مانند این مثال را با دقت بیشتری بررسی کنیم.

گرداوری و ترجمه: آکادمی ویو

منبع: forex.academy

اینستاگرام اکادمی ویو 

یوتیوب آکادمی ویو

4.8/5 - (89 امتیاز)
18 Comments
  1. سلام مطالعه کرد خیلی مفید بود
    با تشکر

    • سلام وقت بخیر مطلب آموزشی بسیار مفیدی بود
      بسیار متشکرم جناب امینو عزیز و بزرگوار

  2. خیلی هم عالی

  3. بازم مثل گذشته عالی
    فقط در مورد ترس بیشتر مطلب بزارین،ترس از دست دادن پول ترس بعد از ضرر هر چند کوچیک من یکی که بهش خیلی نیاز دارم

  4. ممنونم. بسيار عالي بود.

  5. مثل همیشه عالی

  6. سلام بر استاد آمینو
    خوب بود
    ولی خودتون بهتر میدونید داستان روی فرمت ان و
    چرخه ها و سیکل های زمانی اون چرخه هاست

    • سلام
      وقت بخیر
      همه این موارد که خیلی به اشتباه در جامعه تریدری ایران جا افتاده.بعد از تسلط روی پرایس اکشن و ساختار مارکت امکانپذیره.
      امینو

  7. دقیقا دوست عزیز ولی متاسفانه علمی بر این موضوع ندارم و خیلی سعی میکنم یاد بگیرم. و این جور مباحث اصلا بهش پرداخته نمیشه

  8. واقعا شما نمونه يك استاد واقعي و دلسوز ميباشيد،خوشحالم از اينكه شاگرد شما هستم🌹🌹🌹

  9. بسیار عالی یکی یکی مقالات رو باید قاب طلا گرفت با تشکر از استاد عزیز محمد علی /بوشهر

  10. عالی بوود دید خوبی بهم دادین
    متشکرم

  11. دید خوبی بهم دادین همین مورد به ظاهر ساده جرقه زیادی توذهنم ایجاد کرد
    متشکرم

  12. مقاله بسیار خوبی بود

  13. بنده ی سوال داشتم جناب امینو.
    این نقطه ای که استاپ در های های دوکندل یکسان هستش در فرکتال پایین تر شبیه به دوقلو سقف میشه. حالا کاری به این ندارم. سوالم اینجاست که این دو کندل در واقع واکنشی به اون کندل یا گره عقب تر از خودشون بوده که با این کندلها در واقع پول بک انجام شده و ادامه مسیر. آیا بهتر نیست استاپ پشت اون گره یا اون کندلی باشه که این پولبک بهش انجام شده؟ در واقع بالای همون کندل با شدوی بلند استاپ باشه.ممنونم از مقاله ارزشمندتون

  14. ممنون

  15. عالی

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart