معامله کردن در بازارخرسی

by مقالات تکنیکال in 2020-12-08
حالت شب

 معامله کردن در بازارخرسی


 

معاملات دوطرفه در بازارهای نزولی و صعودی بخش جذابی در آموزش فارکس  است. در یک بازارخرسی، قیمت روندی نزولی را طی می‌کند و مطابق تعاریف، ارزش بازار به اندازه بیش از ۲۰ درصد کاهش پیدا می‌کند. در مقابل بازارخرسی، بازار گاوی قرار دارد که طی آن ارزش بازار به اندازه بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد. اگرچه اکثر مردم ترجیح می‌دهند

در بازار گاوی معامله کنند، اما اغلب گفته می‌شود بهترین معامله‌گران در بازارخرسی که فشار زیاد می‌شود، خود را نشان می‌دهند. اما همچنان معامله کردن در بازار خرسی می‌تواند قدری نگران‌کننده باشد و به همین خاطر بعضی از معامله‌گران به کلی از این نوع بازارها دوری می‌کنند. با اینحال صرفنظر از اینکه تا کنون در این نوع از بازارها معامله‌ کرده‌اید یا خیر، خوب است نکات این مقاله در خصوص بازارهای خرسی را مطالعه کنید.

معامله کردن در بازار خرسی

نکته #۱: سرمایه‌گذاری‌های خود را متنوع کنید

بهترین استراتژی در بازارخرسی این است که در عوض تمرکز روی یک یا دو جفت‌ارز، تنوع سرمایه‌گذاری‌ها را بیشتر کنید و سایر جفت‌ارزها را نیز در نظر بگیرید.

بهترین راه این است که به جفت‌ارزهای اصلی و فرعی بپردازید و از جفت‌ارزهای غیرمتعارف اجتناب کنید.

روش پوشش ریسک (Hedge) را در معاملات خود در نظر بگیرید. یعنی با جفت‌ارزهایی کار کنید که معمولا در خلاف جهت یکدیگر حرکت می‌کنند و بنابراین از این طریق می‌توانید از هر دو سمت سود کنید یا اینکه ضرر معاملات را کاهش دهید.

بعلاوه به منظور تنوع بیشتر، سرمایه‌گذاری روی بازار سهام را نیز در نظر داشته باشید.

معامله کردن در بازار خرسی

نکته #۲: روی جفت‌ارز مناسب سرمایه‌گذاری کنید

برای اینکه در بازار خرسی با موفقیت معامله کنید، لازم است توانایی تشخیص جفت‌ارزهایی را که ارزش معامله کردن دارند را داشته باشید. چنین تشخیصی در ابتدا که به نظر می‌رسد همه جفت‌ارزها حرکت نزولی دارند، ممکن است مشکل باشد.

به دنبال نشانه‌هایی از کم‌ارزش شدن بازار و در نتیجه تغییرات زودهنگام باشید.

روی جفت‌ارزی سرمایه‌گذاری کنید که قیمت آن به زودی قدری افزایش می‌یابد و به این ترتیب قادر خواهید بود در قیمت مناسبی وارد معامله فروش شوید، چرا که زمانی که آن را خریداری کردید خیلی کم‌ارزش شده بود.

معامله کردن در بازار خرسی

نکته #۳: در کف بخرید و در سقف بفروشید

این نکته ممکن است خیلی واضح به نظر برسد، اما بهترین استراتژی برای کسب سود در بازار خرسی این است که زمانی که بازار در نزدیکی کمترین قیمت قرار دارد، وارد معامله خرید شود و زمانی که قیمت افزایش می‌یابد، برای فروش اقدام کنید. اما از طرفی این روش می‌تواند پرخطر نیز باشد، چرا که ارزش بازار ممکن است همچنان کاهش یابد.

پیش از خرید در کف قیمتی، به دنبال تائیدیه‌هایی مبنی بر افزایش قیمت باشید. بهترین نشانه برای چنین اتفاقی، ظاهر شدن یک کندل صعودی است.

در ابتدا میزان ریسکی که می‌توانید بپذیرید را مشخص کنید و همچنین در کنار برنامه مدیریت سرمایه خود از حد ضرر نیز استفاده کنید.

بعلاوه، استفاده از اندیکاتورها برای بهبود معاملات خود در طول روندها را نیز در نظر داشته باشید.

 

نکته #۴: تایم‌فریم‌های بالاتر بهتر هستند

در زمان معامله در بازار خرسی، بهتر است از تایم‌فریم‌های بالاتر که دوام بیشتری دارند استفاده کنید. تایم‌فریم‌های پایین‌تر تصویر بزرگی از حرکات بازار در اختیار شما قرار نمی‌دهند.

گرداوری و ترجمه : آکادمی ویو

منبع: forex.academy

اینستاگرام اکادمی ویو 

یوتیوب آکادمی ویو

4.8/5 - (23 امتیاز)
11 Comments
  1. ممنون که وقت میزارید علاوه بر این مقاله های عالی روی مقاله توضیحاتی هم میفرمایید .خیلی ممنونم

  2. سلام
    دیدگاه جالبی بود یه دیدگاهی هم هست درباره مارکت میکرها چندوقت پیش خوندم خیلی جالب بودحرکت هایی که خیلی شارپ میرن بالا یا خیلی شارپ زمانی که برمیگردن به نقطه اولشون دوباهر میتون اون حرکت رو تکرار کنن

  3. بسیار مفید و جالب بود

  4. با سلام و خدا قوت خدمت تیم آکادمی ویو .
    سلامت و موفق و پیروز باشید .

  5. متشکرم از زحمات شما

  6. سلام وقت بخیر
    این مقاله بسیار عالی و آموزنده بود. دقیقا من قدیم فقط دید سل داشتم و سلر بودم ولی الان هر دو دید سل و بای را دارم.
    ممنون

  7. سلام امین عزیز و دوسداشتنی
    من یک سوال خیلی مهم دارم که ذهنمو مشغول کرده
    ببینین وقتی که یک جفت ارز پایین میاد خب طبق معمول یعنی حجم فروشنده بیشتره و خریدار کمتر…حالا وقتی این جفت ارز ریزش میزنه و وقتی به اعداد پایینتر برسه خب مسلما یک سری ها خارج میشن با سود… آیا این به این معنیه که یک سری ها حتما ضرر کردن که ما سود کنیم؟؟؟
    یا نه ..نباید حتما یک سری ها ضرر کنند تا ما سود کنیم و صرفا بخاطر اینکه درست تحلیل کردیم تونستیم سود کنیم … و اگه این جواب درسته پس اگه روزی همه درست تحلیل کنن پس نباید آدمی که ضرر کنه پیدا بشه و همچنین آدمی که سود هم کنه پیدا بشه…
    این سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده ممنون میشم جواب بدی اقا امین عزیز

  8. بسیار عالی بود. ممنونم از زحماتتون. از لحاظ روانشناسی بررسی عالی بود.

  9. مقاله بسیار خوبی بود

  10. بسیار عالی استاد امینو عزیز

  11. بسیار عالی

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart