نقاط پیوت در فارکس

by مقالات تکنیکال in 2020-01-19
حالت شب

 متاسفانه هر بار که در بازار فارکس دچار ضرر میشویم و یا تمام سرمایه خود را از دست می دهیم تازه درباره مسائل مختلف فارکس شروع به مطالعه می‌کنیم و در این حین با عبارات و اصطلاحات جدیدی مواجه می‌شویم که وقتی نمودارها حرکات عجیب و غریبی از خود نشان می‌دهند، به سرعت آن‌ها را فراموش می‌کنیم. این سناریو برای بیشتر ما رایج است، ولی اصلا چیز خوبی نیست.

یادگیری اصطلاحات و مفاهیم جدید فارکسی، زمینه موفقیت شما را فراهم می‌کند. البته این امر موفقیت شما را تضمین نمی‌کند، ولی مسیر موفقیت شما را کوتاه‌تر می‌کند. این مورد ۱۰۰ درصد اثبات شده است. حالا بیاید از عبارتی شروع کنیم که اکثرا درباره آن شنیده‌ایم، اما برای درک مفهوم و اثرات مثبت آن در معامله‌گری زمانی را اختصاص نداده‌ایم.

تعریف: نقطه محوری (پیوت) یک اندیکاتور تحلیل تکنیکال است که از آن برای تعیین روند کلی بازار در چارچوب‌های زمانی (تایم فریم) مختلف استفاده می‌شود.

مجددا صحبت از روند شد. بنابراین، حرکت بازار در بالای نقطه محوری علامتی از صعود در نظر گرفته می‌شود و حرکت در زیر نقطه محوری را می‌توان بصورت سیگنال نزولی تفسیر کرد. تعیین پیوت ها در حال حاضر اکثرا توسط اندیکاتورهای پیوت انجام می شود.

اما بسیار مهم است که شما با نحوه محاسبه پیوت پوینتها آشنا باشید.آیا تا بحال جدولی مشابه جدول زیر را که توسط اکثر سایتهای معتبرمربوط به بازار برای روزآتی محاسبه می شود دیده اید؟

R3R2R1PPS1S2S3
1.22611.22581.22521.22491.22431.22401.2234

اگر جواب شما مثبت است پس شما با پیوت پوینت و مناطق حمایت(support) و مقاومت   ( resistance)    آشنا هستید

  • S3 / S2 / S1 : اولین، دومین و سومین سطح حمایتی
  • R3 / R2 / R1 : اولین، دومین و سومین سطح مقاومتی
  • PP : نقطه محوری (پیوت)

در زیر نحوه محاسبه نقطه محوری و مناطق حمایت و مقاومت را میتوانید یاد بگیرید و در معاملات خود از آن استفاده کنید

مترجم: سعید

منبع: forex-ratings

 

 پیوت پوینت ,تحلیل تکنیکال ترید,حمایت و مقاومت,ساپورت و رزیستنس,فارکس,

آموزش فارکس

4.9/5 - (41 امتیاز)
20 Comments
  1. سلام. ممنون از مدیریت سایت برای ترجمه و به اشتراک گذاری مطالب مفید

    • ممنون از اینکه مطالعه کردین فقط یک توصیه هم دارم اینکه علاوه بر مطالعه مقالات سعی کنید اونهارو خوب درک کنید و ازشون استفاده کنید
      مثلا در این مقاله با پیوت پوینتها آشنا شدین و نحوه رسم اونهارو برای هر بازه زمانی یاد گرفتین.حالا برین روی چارت و برای بازه های مختلف پیوت پوینت رسم کنید و عکس العملهای پرایس رو روی اونها بررسی کنید.علت اصلی اینکه خیلی از تریدرهای ایرانی با وجود داشتن اطلاعات خوب نمیتونن سود مستمر از بازار بگیرن اینه که به مبانی پایه ای بی توجه هستند و وقت برای تمرین و تسلط روی این مبانی نمیزارن
      با تشکر امینو

  2. تشکر فراوان دید عالی میده مخصوصا توضیحات تکمیلی شما

  3. مجتبی ناصری راد 2020-01-20 at 14:06 پاسخ

    سلام و عرض ادب .
    یکسری اپلیکیشن ها هستن که محاسبات پیوت ها رو با انتخاب بروکر ها دارند و معمولا بصورت روزانه اعلام می کنند . آیا مبنای محسباتی شون یکسان هست ؟ یا پیشنهاد میکنین بصورت محاسبه نرم افزاری خودمون برنامه براش بدیم و از این فرمولها استفاده کنیم ؟
    اگر اپلیکیشن خاصی مد نظرتون هست معرفی کنین ؟ ممنون

    • سلام
      وقت شما بخیر
      تمام بروکرها و سایتهای معتبر پیوت های روزانه رو ارائه میدن و دقیقا بر اساس همین محاسبه ای که در مقاله هست انجام میشه.و میتونید ازشون استفاده کنید.دقت کنید که اونها پیوتهای روزانه هستند یعنی بر اساس های و لوی روز قبل
      نکته ای که شما باید بهش توجه کنید در این مبحث اینه که وقتی شما نحوه محاسبه و رسم پیویت رو یاد بگیرید خودتون میتونید برای هر منطقه از بازار این مناطق رو رسم کنید.
      امینو

  4. ممنون از استاد بزرگ، امین عزیز . خدا رو شکر سایتی ایجاد شد که بتوان با اطمینان و به عنوان مرجع علمی ازش استفاده کرد .

  5. پیدا کردن پیوت پوینت مرکزی برای هر های و لو و هر کلوزی واقعا عالیه. یک تکنیک برای پیدا کردن پیوت مرکزی در انجمن هم قرار دادم که مدتی باهاش تمرین میکردم و هنوز هم استفاده میکنم.

  6. من واقعا وقتی کلمه پیووت رو روی مقاله دیدم خیلی برام جالب بود .اما اولین چیزی که به ذهنم اومد این بود که من سال ها دارم این موضوع رو مطالعه میکنم اما چرا درکش نمیکنم .چه خوب میشد اگر آقای امینو بهمون یاد میدادن بهتر و زودتر درک کنیم .تشکر فراوان

  7. درود و سپاس از مطالب آموزنده شما

  8. سلام بسيار عالي و مفيد بود.
    در دوره پرايس اكشن هم استاد به صورت كامل به اين مورد پرداختن.
    ممنونم از زحماتتون

  9. یاشار صاحب قران 2021-01-04 at 12:05 پاسخ

    مقاله جالبی بود

  10. هم پوشانی پیوت و سطوح r/sقیمتی میتونه کمک زیادی به تریدر بکنه

  11. سلام وقتتون بخیر امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه
    ممنون از مقاله فوق العاده تون
    من این مقاله رو همراه با فایل پیوت پرایس خوندم و بررسی کردم واقعا فوق العاده بودش و نقاط ساپورت و رزیستنس و خطوط میانه ش رو با استفاده از ماشین حساب حساب کردم رو چارت بررسی کردم و تمرینشم بخش تمرینات آپلود کردم

  12. thank you!

  13. سلام استاد
    میشه یه بروکر خوب معرفی کنید؟ممنونم

  14. سلام.ممنون از مقاله مفیدتون.
    بنظرم محاسبه این نقاط با ماشین حساب و تعیین اونها روی چارت به صورت دستی نسبت به اندیکاتور حس بهتری منتقل میکنه.

  15. البته به قول استاد وقتی این نقاط R/S محاسباتی با نقاط حمایت/مقاومت اصیلمون یک ناحیه رو مشخص بکنند اعتبارشون بیشتره

  16. بسیار عالی و آموزنده بود استاد عزیز. خصوصا اونجایی که فرمودین همین الان برید روی چارت و تمرینش کنید…

  17. ممنون از مقاله عالی شما

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart