حالت شب

قبل، حین و بعد از هر معامله چه کارهایی انجام دهیم؟

by روانشناسی بورس و بازار فارکس, مقالات تکنیکال in 2022-08-14
حالت شب

قبل، حین و بعد از هر معامله چه کارهایی انجام دهیم؟

مقدمه:

بازار های مالی (فارکس) محل آزمایش ما هستند. در صورتیکه از تریدرهای موفق جهان بپرسید مهمترین عامل موفقیت در آموزش فارکس چیست قطعا به شما خواهند گفت : روانشناسی فردی و بازار. اگر در آموزش بورس در بخش روانشناسی ترید،تمامی اشتباهاتی که یک معامله گر انجام می دهد را بشمارید بیشتر از ده مورد نیست.عامل اصلی ضرر تکرار این اشتباهات است.
پس از سال‌ها آموزش فارکس در زمینه معامله‌گری، متوجه شدم بسیاری از افراد تازه‌کار در طول مدت‌زمان اجرای یک معامله، کلاً ذهنیت اشتباهی دارند. منظورم این است که بیشتر مردم از همان ابتدای یک معامله تا پایان آن، روی چیزهای اشتباهی تمرکز می‌کنند.

در این مقاله قصد داریم به این مطلب بپردازیم که قبل، حین و پس از یک معامله بایستی چگونه فکر کنید و چه اقداماتی انجام دهید. امیدوارم این مقاله بتواند شما را از سردرگمی خارج کند و بسیاری از سؤالاتی که شاید درباره عادات و روتین‌های یک معامله‌گر داشته باشید را پاسخ دهد.

پیش از ورود به معامله

پس از اینکه با تحلیل پرایس اکشن، یک فرصت معاملاتی محتمل را شناسایی کردید، حالا باید نکات مهم زیر را در ذهن داشته باشید و براساس آن‌ها عمل کنید:

  • یک منطقه خروج(حد ضرر) کاملاً منطقی برای معامله خود محاسبه کنید – توجه داشته باشید که هرگز حد ضرر معاملات را از روی حرص و طمع تعیین نکنید. همچنین هیچ وقت به این دلیل که می‌خواهید با حجم بالایی به یک معامله وارد شوید، حد ضرر معامله را خیلی نزدیک به نقطه ورود قرار ندهید. شما باید مطابق یک استراتژی مشخص حد ضرر معاملات را تعیین کنید و فضای کافی برای اجرای معامله خود در نظر بگیرید.
  • احتمال ضرر را بپذیرید – شما باید از نظر ذهنی قبول کنید که هر معامله‌ای ممکن است با ضرر به پایان برسد. فرقی نمی‌کند موقعیت معامله چقدر فوق‌العاده است یا شما چقدر نسبت به روش خود مطمئن هستید، به هر حال ممکن است هر معامله‌ای با ضرر و زیان بسته شود. اگر این واقعیت را بپذیرید، در این صورت دیگر بیشتر از مقداری که توانایی آن را دارید، ریسک نمی‌کنید و همچنین دیگر سعی نمی‌کنید به هر طریقی از ضرر کردن اجتناب کنید، مثل جابجا کردن زودهنگام حد ضرر به نقطه سربه‌سر یا تعیین نکردن حد ضرر برای معاملات.

  • قبول کنید که اجرایی شدن هر معامله‌ای به زمان نیاز دارد – باید بپذیرید که پیش از اینکه قیمت به حد سود معامله شما برسد (اگر برسد)، نوساناتی را تجربه خواهد کرد. بنابراین اگر بخواهید در برابر تمام نوسانات کوچک بازار واکنش نشان دهید، در این صورت هم خودتان و هم حساب معاملاتی خود را نابود می‌کنید. لذا باید پیش از ورود به معامله بپذیرید که اجرای معامله شما به زمان نیاز دارد. پس آرام و آسوده باشید و هیچ کاری نکنید.

 

در حین اجرای معامله

بسیاری از معامله‌گران در زمان اجرای معامله به هم می‌ریزند. آن‌ها ساعت‌ها از جای خود تکان نمی‌خورند و به معاملات در حال اجرا و نمودارها خیره می‌مانند. این کار برای سلامتی شما مضر است و اصلاً برخلاف اصول و طرز فکر صحیح معامله‌گری است.

  • اجازه دهید بازار ثابت کند که شما اشتباه می‌کنید – سطحی را روی نمودار مشخص کنید که اگر قیمت از آن عبور کرد، نشان دهد تصمیم معاملاتی شما اشتباه بوده (همان حد ضرر) و نسبت به آن متعهد بمانید. هدف شما این است که معامله خود را رها کنید، حالا چه بازار معامله شما را تائید کند، چه رد کند.
  • همانطور که قبلاً هم گفتم، در طول اجرای معامله بالا و پایین شدن قیمت و در نتیجه نوسانات موجودی حساب خود را تجربه خواهید کرد. اما اگر بخواهید در طول این مدت مدام به نمودار قیمت و کندل‌ها خیره بمانید، در این صورت احتمالاً یا خیلی زود از معامله خارج می‌شوید، یا اینکه مرتکب اشتباهات بزرگی می‌شوید. زمانی که موقعیت معاملاتی مناسبی پیدا کردید و تمام پارامترهای مربوط به آن را محاسبه و تنظیم کردید، حالا باید صبر کنید و اجازه دهید معامله اجرا شود. به عبارت دیگر، مهمترین کاری که بعد از ورود به معامله می‌توانید انجام دهید این است که هیچ کاری انجام ندهید.

  • اینکه یک یا دو بار معامله خود را چک کنید، کاملا طبیعی و معمولی است. اما فراموش نکنید که در اغلب مواقع هیچ کاری نباید انجام دهید. اگر احساس می‌کنید که دائم می‌خواهید تغییراتی در معامله خود ایجاد کنید، مثل جابجا کردن حد ضرر یا حد سود یا خروج زودهنگام از معامله یا افزایش حجم، در این صورت احتمالا بیش از اندازه درگیر معامله شده‌اید و زیادی به آن فکر می‌کنید.

نکته مهمی که در طول مدت‌زمان اجرای معامله باید به خاطر داشته باشید این است که اگر معامله خود را رها نکنید و زمان کافی برای اجرایی شدن آن اختصاص ندهید، در این صورت اجازه نمی‌دهید که روش معاملاتی شما با هر چند درصد احتمال موفقیتی که دارد، برای شما کار کند. دیگر بایستی به دلایل و منطقی که برای ورود به معامله داشته‌اید اعتماد کنید و بگذارید بازار ثابت کند که شما درست تصمیم گرفته‌اید یا اشتباه.

پس از پایان معامله

اولین کاری که باید پس از هر معامله انجام دهید، فرقی نمی‌کند سود کرده باشید یا ضرر یا اینکه سربه‌سر از معامله خارج شده باشید، این است که قدری استراحت کنید. برای مدتی همه چیز را درباره بازار فراموش کنید و به خودتان استراحت بدهید.

پس از اینکه آخرین معامله شما به پایان می‌رسد، معمولا ممکن است بازیابی شرایط ذهنی مناسب برای منتظر ماندن برای موقعیت معاملاتی بعدی، بدون اینکه درگیر معاملات متعدد و احساسی شوید، کمی دشوار باشد. در ضمن، معاملات موفق از معاملات ناموفق بدتر هستند، چرا که ممکن است اعتماد به نفس کاذبی در ما ایجاد کنند و باعث شوند نسبت به توانایی معاملاتی خود مغرور شویم و همین امر سبب می‌شود خیلی زود پس از یک معامله موفق، همه اصول و قوانین کاری خود را کنار بگذاریم و معاملات اشتباه و غیراستانداردی انجام دهیم.

 

پس از یک معامله ناموفق، خیلی وسوسه می‌شوید که در هر موقعیتی از بازار یک معامله انجام دهید، چرا که حالا دیگر به شدت احساس می‌کنید که باید هرطور شده ضرر وارده را جبران کنید و پول ازدست‌رفته را بازپس بگیرید. اما این طرز فکر اشتباه است و مطابق روانشناسی صحیح معامله‌گری نیست. شما بایستی در وهله اول بپذیرید که هر معامله‌ای شرایط منحصربه‌فرد خود را دارد و احتمال ضرر کردن در معامله‌ وجود دارد. اگر این واقعیت را بپذیرید، دیگر در اثر ضرر ناشی از معاملات ناموفق به هم نمی‌ریزید.

تنها اقدام صحیح پس از یک معامله، فارغ از مثبت یا منفی بودن آن، این است که همچنان نظم و دیسیپلین حرفه‌ای خود را حفظ کنید، نسبت به برنامه معاملاتی خود متعهد بمانید و صبر کنید تا موقعیت معاملاتی بعدی ظاهر شود. برای این منظور بسیاری از افراد مدتی از نمودارها فاصله می‌گیرند تا شور و هیجان ناشی از معاملات متعدد یا موفق یا عصبانیت و احساسات منفی ناشی از ضرر معاملات ناموفق کاهش یابد و مجددا آرامش ذهنی خود را بدست آورند.

 

فراموش نکنید که اگر پولی بدست آوردید، آن را از دست ندهید. حفظ سرمایه برای موفقیت در حرفه معامله‌گری بسیار ضروری و مهم است. آخر هر ماه بخشی از سودهای بدست آمده را برداشت کنید و به این طریق به خودتان بابت عملکرد معاملاتی صحیحی که داشتید پاداش دهید. بعلاوه این کار باعث می‌شود بخشی از سرمایه خود را از ریسک معاملات آینده خارج کنید. ضمن اینکه تمام هدف و غایت کار معامله‌گری کسب پول و درآمد است، بنابراین اساساً چرا نباید هر چند وقت یکبار بخشی از سود کار خود را برداشت کنیم؟ موارد گفته شده در مقاله را بارها مطالعه کنید و با رفتارهای معامله گری خود مقایسه کنید.سعی کنید با ایجاد تغییرات مثبت در ذهنیت خود در قبل، حین و بعد از هر معامله شخصیت تریدری خود را در جهت مثبت اصلاح کنید.

 

گردآوری و ترجمه: آکادمی ویو

منبع: learntotradethemarket

 

4.5/5 - (881 امتیاز)
54 Comments
  1. پسندیده 2021-11-16 at 20:59 پاسخ

    عالی عالی ممنون از شما استاد گرامی

  2. خیلی عالی استاد با توجه به شرایط من خیلی کمک کرد ممنونم

  3. سلام. تماما در من اتفاق می افته اما در ریل. چرا اینقدر رفتار و ترید در ریل و دمو متفاوته؟در ریل نمیتونم نقطه مناسب پیدا کنم تا شیف میکنم در دمو بازار در دستان منه.

  4. ممنون از زحمات شما بسیار عالی بود

  5. عالی بود 😍😍😍✌🏻

  6. سلام و درود فراوان به امینو عزیز . استاد نیازه بعد از باز کردن معامله دوباره بازار را تحلیل کنیم و که یا توی صفر یا ضرر کم یا اگر کلا شرایط بازار عوض شد خارج بشیم؟؟؟ یا همون استاپ و تیپی رو بزاریم و بریم .گزینه دوم راحتتره اشتباه کمتری داخلش میشه و کمتر احساساتمون داخلش دخیل میشه چون دیگه وقتی وارد پوزیشن شدیم دیگه به قدرت قبل نمیشه تحلیل کرد و چشم فقط تیپی رو میبینه

    • استاد چیزی که همیشه میگن و با این که خودم میدونم و خیلی سخته بهش عمل کردن :))) قبل از زدن دکمه هر نوع تحلیلی هست رو انجام بدین ، تمام سناریو های موافق و مخالف خرید و فروشی که میزنین رو بکنین ، در زمان ترید ذهنمون مثل یه بچه ۱۰ ساله فقط داره رویاهامون رو میبینه اگر که ۱۰ پیپ بره بالاتر پرایدم میشه لندکروز فکر میکنیم :))) و برعکس ۱۰ پیپ بیاد پایین تر بدبخت ترینه عالم میشیم:))) و غلط ترین و زود هنگام ترین تصمیم هارو اون لحظه خواهیم گرفت…

    • درمرحله اول بهتر ست کنید حدسودوضرر و بعدها که مسلط شدین میتونید منطقه خروج از پوزیشن رو تعیین کنید و در زمان رسیدن به اون منطقه تحلیلتون رو بررسی کنید

  7. سلام ، مقاله بسیار بسیار عالی بود

  8. Essential words for my mindset 👌 Thanks alot

  9. درود بر استاد بزرگ
    مقاله کوتاه مفید و کاربردی لذت بردم عالیییییی 🔥🔥🔥

  10. 👍Perfect👍

  11. محمدرضا 2021-11-17 at 01:22 پاسخ

    بسیار بسیار عالی.به باور من مهمترین مهارت یک تریدر مدیریت روانی خودشه .این مقاله بارها وبارها باید خونده بشه تا به تمام این مهارتها که گفته شد مسلط بشیم .تشکر بابت انتخاب و به اشتراک گذاری

  12. محمد شیخ 2021-11-17 at 08:11 پاسخ

    مثل بقیه مقالات سایت مفید و مختصر عالی

  13. قربون صدای آرامش دهندتون برم استاد، مثل همیشه عالی…

  14. مثل همیشه عالی سلطان❤💯💯

  15. بسیار عالی بود ممنونم از لطفتون.

  16. Excellent 🔥🔥🔥🌱😘✌🏻

  17. سلام وقت بخیر
    مقاله بسیار عالی و آموزنده بود
    ممنون از زحمات شما

  18. چقدر این مقاله ناب و بینظیره خدایا.
    واقعا باید مطالب این مقاله رو با شخصیت تریدری خودمون روی کاغذ بسنجیم ببینیم چقدر از این عادات رو در واقعیت پیاده سازی میکنیم و سپس آنهایی را که رعایت نمیکنیم رو به رشته عادت در خود دربیاوریم.

  19. سروش داودی 2021-11-18 at 13:20 پاسخ

    بسیار عالی

  20. بسیار عالی. ممنون

  21. محمد علی 2021-11-20 at 19:40 پاسخ

    سلام و سپاس فراوان
    تک تک جملات شما را در بازار با گوشت و پوست وخون درک کرده ام و چقدر زیبا شما این مطالب را دسته بندی شده و ساده به رشته تحریر در آورده اید. از خداوند میخواهم که سطح درک ما را آنقدر بالا ببره که بتوانیم مطالب را درک کرده و در خودمان نهادینه کنیم. خداوند شما و راهتون را برای ما حفظ کنه . بسیار لذت بردم.

  22. نکته عالی بعد از اتمام معامله : استراحت کار ذهنی کار جسمی هستش (هر کاری که جسم درگیر بشه)

    منظور اینکه اگر معامله از لحاظ فکری ما رو درگیر کرد بعد از اتمامش نباید مثلا بگیریم بخوابیم یا بریم سراغ موبایل… بلکه بهتره خودمون رو با یه کار جسمی مثل تمیزکاری یا مرتب کردن وسایل یا…. مشغول کنیم . بشخصه از این روش استفاده میکنم و خیلی جواب میده .

    امیدوارم همگی موفق باشید

  23. خیلیم عالی و ممنون

  24. حسین برمکی 2021-11-21 at 21:51 پاسخ

    عالی و مفید بود

  25. تشکر بابت این مقاله اموزنده و عالی

  26. لذت بردم! متشکرم

  27. عالی بود، ممنونم

  28. بسیار خوب و آموزنده . تشکر

  29. یک مقاله خوب و عالی … سطر به سطرش رو که می خوندم، خاطراتی از اشتباهات خودم، از انتقام جویی ها و از سرمستی های خودم یادم می آمد…
    ممنون از استاد دهقان عزیز و تیم فوق العاده آکادمی

  30. محمد علی 2021-12-25 at 22:00 پاسخ

    سلام استاد عزیز
    من بارها این مقاله را خوانده ام و هر بار برای من تازگی خودش را داره احساس میکنم هر بار نکات تازه ای درک میکنم و این دومین دیدگاهیه که می‌گذارم. مطالب خیلی خوب هستند و واقعا نیاز به تمرین فراوان شخصی داره تا ملکه ذهن بشه و من لذت میبرم که در این مسیر قرار دارم. مطمئن هستم که آخر مسیر خوشحال خواهم بود و مگر می‌شود کسی در مسیر درست آموزش باشد و به نتیجه مطلوب نرسد. من باور دارم که راه شما درسته و قطعا هر تریدری را به هدف میرسونه.

  31. مقاله بسیار مفیدی بود

  32. عالی بود 👌

  33. واقعا این مقاله بی نظیر بود حتی از روش چند بار نوشتم تا در ذهنم حک بشه

  34. عالی بود.
    امیدوارم همواره موفق باشید.

  35. برای سومین باره این مقاله و میخونم دلم خواست مجدد تشکر کنم از شما و تیمتون

  36. مقاله خوبي خوب
    با تشكر از تيم آكادمي ويو و جناب دهقان

  37. سلام.بیان یکی دیگه از حقایق و موانع تریدی توسط استاد عزیزمممم و راهکارهای کاربردیشون.ممنون که همیشه کنارمون هستید استاد امینوی مهربان و دلسوز

  38. Behzad.hesaraki 2022-08-15 at 00:06 پاسخ

    دقیقا مشکلی که من داشتم ، ۹۰ درصد پوزیشن هایی که من را منفی کرده بود ،ترید های متوالی بود ، همیشه اولین ترید من با سود و هدف روزانه ای که داشتم به دست میومد ولی مجدد میشستم پای چارت و به ذهن استراحت نمیدادم ،پوزیشن ها منفی میشد و حتی ۲ بار حساب از دست دادم . در آخر خودم به این نتیجه رسیدم که ایراد من نشستن زیاد پای چارت هست . وقتی این مقاله هم خوندم به یقین رسیدم .
    مرسی استاد ،مثل همیشه مقاله ها عالی و کاربردی

  39. عالی مثل همیشه استاد بزرگوار

  40. مهران ازغندی 2022-08-15 at 07:55 پاسخ

    خدا قوت مثل همیشه کاربردی و عالی

  41. Morteza taghilou 2022-08-15 at 08:12 پاسخ

    ممنون از استاد عزیز بابت این مطلب فوق العاده
    اوایل کار معتقد بودم که اگر بشه به توانایی تکنیکالی خوبی رسید روانشناسی هم خود به خود حل میشه ولی بعدها تمامی موارد مطرح شده در این مقاله برای من پیش آومد. همیشه اولین معامله رو با دقت فراوان میزدم و مثبت خارج میشدم و با معاملات بعدی حساب بالا پایین میشد اگر هم یک معامله منفی میشد دیگه همه چی فراموش میشد و می افتادم در دام تریدهای پشت سر هم و بدون تحلیل .مهم نبود قیمت کجاست فقط باید ضرر من جبران میشد. اما الان شب قبل از معامله چندین صفحه برای خودم مینویسم که:من صبور هستم من در بهترین و ایده ال ترین موقعیت معاملاتی ورود میکنم.برای پول دار شدن روزی ۲ درصد کافی است.بعد از سود روزانه ۲ درصد چارت را خواهم بست .قبل از ورود به معامله حد ضرر را تعیین میکنم اگر با خوردن حد ضرر از نظر روانی اوکی نباشم پس حجم را کم میکنم اگر باز هم اوکی نبودم پس کلا صرف نظر میکنم تا موقعیت معاملاتی بعدی.من کاملا صبور هستم و حتی اگر چندیدن روز هم موقعیت مناسب ندیدم صبورانه منتظر هستم. یک کارمند با روزی ۸ ساعت کار بعد ۳۰ روز ۳۰۰ دلار حقوق میگیره(خودم کارمند هستم حدود ۸ تومن در ماه میگیرم) من با روزی ۲ درصد بعد از ۲۰ روز کاری حدود ۴۰ درصد سود میگیرم یعنی با بالانس ۱۰۰ میلیونی حدود ۴۰ میلیون در آمد دارم یعنی ۵ برابر حقوق الانم پس ارزش وقت گذاشتن برای موقعیت ایده ال را دارد بنابراین صبورانه منتظر موقعیت ایده ال هستم و بعد از ۲ درصد روزانه چارت را میبندم تا فردا با انرژی بیشتر و تازه نفس تر شروع به تحلیل و معامله کنم.من کاملا صبور هستم و فقط در موقعیت ایذه ال ورود میکنم.

  42. مثل همیشه عالی بود….پر از مطالب کاربردی و مفید…….ممنونم از شما استاد عزیز و بزرگوار

  43. با سلام خدمت استاد امینوی عزیز
    بسیار مقاله ی خوب و آموزنده ای بود
    سپاس فراوان

  44. بسیار مقاله جامع و سودمندی بود و سرشار از نکته های مهم .ممنونم استاد

  45. بسیارعالی هرمقاله حداقل دست کم یه نکته عالی برام داشته واقعاتشکرمیکنم ازجناب دهقان عزیز

    • بسیار عالی و مفید – من هم زیاد پیش آمده بعد از یک ترید موفق با خودم میگم بعدی رو هم فورا بزنم و ضرر کردم و برای جبران این ضرر تا ۴۰ درصد بالانس به ضرر رفتم ولی تمام موارد مطرح شده در دوره یکطرف بحث روانشناسی و بازار در یک طرف واقعا مطالب که در این مقاله گفته شده خیلی عالی و چکیده ای خوب بود ممنون از استاد عزیز

  46. آیا میدونستید تنها با روزی یک درصد
    با شرط عدم ترید در دو ماه ابتدای سال میلادی یعنی تنها ۱۰ ماه تریدری
    و با شرط عدم ترید در دو روز پنج شنبه و جمعه ابتدای هر ماه به دلیل وجود اخبار مهم مثل ریت
    با بالانس اولیه فقط ۱۰۰ دلار یعنی کمتر از مبلغ شهریه دوره پرایس
    بعد از پنج سال صاحب نزدیک به ۱ میلیون دلار خواهید بود
    اگر شک دارید ماشین حساب و دست بگیرید و این معجزه سود مرکب و شما هم محاسبه کنید

    علت همه عجله های ما در امروزمون نیست
    ماها قصد جبران داریم
    جبران اون چیزی که در گذشته در طی سالهای زیاد نتونستیم بدست بیاریم و میخواهیم ۱ ساله پرونده دستیابی بهشونو ببندیم
    یادمه استاد توی فایل های روانشناسی یونیوب در مورد شفاف سازی فرایند ۵ تا ۷ ساله و تسلط در مهارت بازار مالی تاکید کردند
    اگر این فرایند ۵ تا ۷ ساله هست چرا روزی ۳ درصد
    چرا روزی ۵ درصد
    یا چرا روزی ۱۰۰ درصد افزایش بالانس
    ره رو آن است که آهسته و پیوسته رود
    شک نیست که بعد از گزروندن دوره های استاد هر دانشجو توی چند دقیقه به این عدد افزایش بالانس روزانه میرسه
    ولی چرا کسی به این میزان رشد قانع نیست
    چرا همه میخوان زودتر به پول برسن و عجول
    چی میشد به قول استاد به حس آدمی برسیم که این لحظه ترید اولین و آخرین ترید عمرمونه برسیم
    اونوقت تنها یک ترید در روز ما رو اقناع میکرد
    خوب یا بد به سود یا به ضرر پرونده اون روز و میبستیم و میرفتیم تا فردا
    با یه حال جدید یه تحلیل جدید و با یک دیدگاه جدید
    آخرش میلیونر شدنمون بعد پنج سال بشه هفت سال
    به کجا بر میخورد
    این مقاله و من بار ها خوندم و بار ها گوش کردم
    این مقاله و اینطور فهمیدم ما باید همه کار کنیم تا قبل و بعد تریدمون ساخته بشه اونوقت لحظه ترید نا خود اگاه ذهنمون کار خودشو میکنه
    هر چی کاشتیم و محصولشو در هیستوری ترید دو دستی در سینی طلایی تقدیممون میکنه

    • Mohammad.Hashemi 2022-08-26 at 23:57 پاسخ

      کاملا درسته خیلی لذت بردم هم از مقاله کامل و هم نظر شما دوست عزیز قطعا اگر به درصد روزانه قانع باشیم درگیر بسیاری از دام های روانی نمیشیم

  47. عرض ادب و احترام
    استاد خداوند عمر با عذت به شما بده.
    تشکر میکنم از شما و تیم خوب اکادمی.

  48. عالی بود استاد ممنون 🙏

  49. بازار های مالی (فارکس) محل آزمایش ما هستند. در صورتیکه از تریدرهای موفق جهان بپرسید مهمترین عامل موفقیت در آموزش فارکس چیست قطعا به شما خواهند گفت : روانشناسی فردی و بازار. اگر در آموزش بورس در بخش روانشناسی ترید،تمامی اشتباهاتی که یک معامله گر انجام می دهد را بشمارید بیشتر از ده مورد نیست.عامل اصلی ضرر تکرار این اشتباهات است

    اینکه یک یا دو بار معامله خود را چک کنید، کاملا طبیعی و معمولی است. اما فراموش نکنید که در اغلب مواقع هیچ کاری نباید انجام دهید. اگر احساس می‌کنید که دائم می‌خواهید تغییراتی در معامله خود ایجاد کنید، مثل جابجا کردن حد ضرر یا حد سود یا خروج زودهنگام از معامله یا افزایش حجم، در این صورت احتمالا بیش از اندازه درگیر معامله شده‌اید و زیادی به آن فکر می‌کنید

    اولین کاری که باید پس از هر معامله انجام دهید، فرقی نمی‌کند سود کرده باشید یا ضرر یا اینکه سربه‌سر از معامله خارج شده باشید، این است که قدری استراحت کنید. برای مدتی همه چیز را درباره بازار فراموش کنید و به خودتان استراحت بدهید

    فراموش نکنید که اگر پولی بدست آوردید، آن را از دست ندهید. حفظ سرمایه برای موفقیت در حرفه معامله‌گری بسیار ضروری و مهم است. آخر هر ماه بخشی از سودهای بدست آمده را برداشت کنید و به این طریق به خودتان بابت عملکرد معاملاتی صحیحی که داشتید پاداش دهید. بعلاوه این کار باعث می‌شود بخشی از سرمایه خود را از ریسک معاملات آینده خارج کنید

    استراحت کار ذهنی کار جسمی هستش

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart