ترس چگونه میتواند بر معاملات شما اثر بگذارد

توسط روانشناسی بورس و بازار فارکسدر 2022-01-30
حالت شب

  ترس چگونه میتواند بر معاملات و معامله گری  شما اثر بگذارد

مقدمه:


 در صورتیکه از صد تریدر موفق جهان بپرسید مهمترین عامل موفقیت درآموزش فارکس چیست قطعا به شما خواهند گفت : روانشناسی فردی. اگر در آموزش بورس در بخش روانشناسی ترید،تمامی احساساتی که یک معامله گر را به نحو منفی تحت تاثیر قرار می دهد، در نظر بگیریم، ترس در صدر این لیست قرار میگیرد.

از خود بپرسید:

-آیا تا به حال پیش آمده که وقتی میتوانستید بر اساس سیستم معاملاتی خودتان پوزیشن بگیرید، اقدام به معامله نکرده باشید؟

-آیا تاکنون به خاطر مجموعه ای از ضررها (یا یک ضرر بزرگ) مستأصل و عاجز شده اید به نحوی که شما را از معامله کردن بازدارد؟

-آیا تاکنون به دلیل افکارتان در مورد ضررهای اخیر خود، تصمیم گیری نامناسبی داشته اید؟

-آیا ترس از دست دادن پول, شما را به نحوی تحت تاثیر قرار داده است که از آن چه می دانید به شما در معامله گری کمک می نماید, نتوانید استفاده کنید؟

چنانچه هریک از موارد بالا برایتان اتفاق افتاده است نگران نباشید شما تنها نیستید, بلکه در میان معامله گران افراد بسیاری با این مشکلات روبه رو هستند.

ترس یک احساس بسیار قوی می باشد که اشخاص بسیاری را در موقعیت های مختلف مستأصل و عاجز نموده است. ترس شما را گیج و سردرگم می نماید، شما را از هوش و خردتان دور کرده و از توانایی شما برای تصمیم گیری خوب و مناسب می کاهد. این مسئله نه تنها در خصوص معامله گری بلکه در تمامی ابعاد زندگی صدق میکند. تقریبا در تمامی مسائل ذهنی, احساسی و روانشناسی که در برخورد با معامله گران با آن ها مواجه شده ام، عامل ترس همیشه ریشه مسائل بوده است.

ترس از دست دادن پول، ترس از دست دادن مقدار زیادی از سرمایه، ترس از شکست، ترس از اشتباه کردن و ترس از تمام چیزهایی که بتوان تصور نمود. در حقیقت سه مرحله از ترس برای فرد وجود دارد, به ویژه در معامله گری, که به طور اجمالی و مختصر به آن ها پرداخته و در مورد چگونگی برطرف ساختن آن ها صحبت خواهم نمود.

مرحله ی اول: استیصال و سردرگمی

ترس به عنوان یک احساس بسیار قوی، در مرحله اول بر قوه ی قضاوت و تصمیم گیری ما تاثیرات منفی بر جای گذارد. چنانچه ما از این امر آگاه نباشیم یا ندانیم چگونه با آن مقابله کنیم ما را آشفته و ناتوان می سازد. این امر در واقع منابع ذهنی و شناختی ما را کاهش داده و ما را مجبور می نماید تا از بخش ابتدایی تر و عمومی تر مغزمان ( که با نام لیمبیک سیستم شناخته میشود) استفاده نماییم. هنگامی که ترس ما را در بر میگیرد, دقیقا زمانی که به هوش و نبوغ طبیعی خود نیازمندیم ما را از آن جدا میسازد و اجازه دسترسی به آن را نمیدهد. مانند یک گوزن که وقتی نور چراغ ماشین را میبیند و خشکش میزند, دقیقا در زمانی که باید عمل کنیم ناتوان خواهیم شد و این باعث سردرگمی ما میشود.

با عدم آگاهی و هوشیاری از ترس، یا به طور کامل تحت تاثیر قرار گرفتن توسط این حس، ما در مسیر سردرگمی و آشفتگی قرار گرفته و همین امر باعث می شود تا در معامله گری تصمیم گیری های نادرستی داشته باشیم.

شاید حتی در زمانی که سیستم به ما سیگنال میدهد اقدام به گرفتن پوزیشن نکنیم! دلیل آن هرچه باشد، واضح است که ترس نه تنها هیچ فایده و سودمندی برای ما ندارد بلکه برای زندگی و عملکرد معامله گری ما بسیار مضر هم خواهد بود.

تنها راه و روش گذر از این مرحله در خصوص ترس این است که اول باید نسبت به آن هوشیار و آگاه باشیم, سپس بفهمیم که چگونه ما را تحت تاثیر قرار می دهد. هنگامی که این کار را انجام دهید، شما این توانایی را کسب میکنید تا از ترس استفاده نمایید. که این حالت برای شما همانند یک انرژی بالقوه بسیار قوی خواهد بود.

چنانچه شما در آگاهی و شناخت از ترس با مشکل مواجه هستید، میتوانید از گزینه هایی مانند یوگا، تمرینات مدیتیشن قبل از معامله گری،استفاده کنید. هر یک از موارد گفته شده به نوبه خود کارساز و موثر بوده و شما را قادر می سازند تا از ترس آگاهی پیدا کرده واز مرحله اول عبور نمایید. بدون انجام این کارها شما برای همیشه بنده ترس های خود خواهید بود. اما پس از این که از مرحله ای اول عبور کردید شما میتوانید از ترس در جهت منفعت خود استفاده نمایید(مرحله دوم).

مرحله ی دوم: به کارگیری ترس در جهت منفعت خود

تصور کنید که شما از ترسی که از شکست خوردن دارید آگاه هستید. این امر مشابه مرحله اول می تواند شما را از اتخاذ تصمیم مهم ناتوان و عاجز نماید. اما… این امر همچنین می تواند در جهت ارتقا و افزایش عملکرد شما مورد استفاده قرار گیرد و حتی میتوان از آن در جهت منفعت خود و برای تبدیل شدن به یک معامله گر موفق استفاده کرد.

چگونه میتوان از ترس در معامله گری بهره برد؟

تصور کنید که شما از شکست خوردن هراس دارید، که بر اساس مرحله اول به معنای استیصال و ناتوانی میباشد. اما اگر شما از این ترس آگاه باشید و ترسهای خود را بشناسید، شما میتوانید این انرژی (که تماما ترس و حس هستند)  را برای عملکرد بهتر مورد استفاده قرار دهید. شما میتوانید از آن برای سختکوشی بیشتر, برای انجام کارهایی که مهارت های شما را میسازند، برای تمرین بیشتر بر روی سیستم معاملاتی, برای اختصاص دادن ساعات بیشتری برای چارت بهره ببرید.

ترس میتواند باعث سوق دادن شما به مرحله بعد شود و اغلب این ترس است که عامل اصلی پشت یک فرد پر تلاش میباشد. این افراد از نتیجه شکست واهمه و هراس دارند و همین امر باعث میشود تا برای حصول اطمینان از عدم وقوع آن نتیجه ناخوشایند، سخت تر کار و تلاش نمایند. در مرحله ی دوم، از ترس به عنوان یک انرژی در جهت افزایش عملکرد استفاده میشود تا فرد بتواند از افراد دیگر سخت تر تلاش کرده و به سطح متوسط بسنده نکند، همانگونه که خود شما واقف هستید که این بسنده کردن به سطح معمول و متوسط چگونه می تواند عامل به عقب راندن شما باشد. به جای این که ترس باعث سردرگمی و آشفتگی شما شود، شما از آن به عنوان یک وسیله در جهت موفقیت تان بهره می برید.

اگر این موارد به نحو صحیحی انجام شود، افزایش بسیار چشمگیری در تلاش های شما صورت میپذیرد که میتواند منجر به موفقیت شود و اگرچه این امر میتواند یک پیروزی تلقی شود اما همچنان محدود است و مرحله ی بعدی اهمیت بسیاری دارد. عموما، معامله گران موفق حس ترس را دارند اما این ترس را در جهت منفعت خود به کار میگیرند و یک ذهنیت موفق معامله گری را برای خود درست می نمایند.

مرحله ی سوم: دگرگونی و تغییرشکل ترس

شما همواره در خصوص ترس و حرص در معامله گری می شنوید، اما این ها از اعتقاد و باوری نشأت میگیرند که حاکی از آن است که قابلیت غلبه بر این دو عامل وجود ندارد. این باور حاصل عدم شناخت صحیح ذهن و مغز می باشد. ترس قابلیت دگرگون شدن را داراست و میتوان از آن خلاصی یافت. تصور کنید که بدون ترس از مرگ، بدون ترس از شکست خوردن و ضرر کردن، چگونه میتوانستید به معامله گری و زندگی بپردازید؟

تصور کنید که اگر تا به حال هرگز مجبور نمی بودید تا با آن انرژی ها مواجه شوید, که تمام هوش و نبوغ  شما فقط معطوف مشکلی میشد که داشتید، وضع چگونه می بود؟ در این صورت شما هرگز از ترس حتی در جهت منفعت خودتان نیز استفاده نمی کردید. شما تنها میتوانستید آزادانه، بی تردید و بدون هیچگونه مانعی عمل نمایید. هیچ چیزی برای محافظت کردن باقی نمی ماند، آینده ای که برای آن نگران باشید نمی بود و هیچ چیزی برای از دست دادن وجود نداشت.

ضرورتی ندارد که ترس بخشی از زندگی و بالاخص معامله گری شما باشد.

فقط تصور نمایید که بدون ترس چه کارهایی میتوانستید بکنید؟ تصور کنید که اگر منابع شما در جهت ارتقا و پیشرفت معامله گری و زندگیتان استفاده میشد.چه تغییر بزرگی در زندگی شما ایجاد می شد.

ژورنال معامله گری خود را بررسی کرده و نگاهی بیاندازید که چند مرتبه دچار شک و شبهه شده اید, در مورد پوزیشن هایی که اگر گرفته میشدند سودهای عالی میدادند؟ من حاضرم شرط ببندم که اگر شما فرصت های معملاتی که به خاطر ترس از دست داده اید را تبدیل به معاملات سوده میکردید، حساب معاملاتی متفاوتی از حساب حال حاضر خود میداشتید.

نکته ی مثبت این جاست که برای غلبه بر ترس نیازی نیست که شما جنگجوی شائولین یا راهب بودایی باشید. با کمی تمرین  و اراده و خواستن از جانب شما، ترس میتواند دگرگون شود. شبکه ها عصبی شما میتواند دوباره به سمت و سوی موفقیت, هوش و خرد ذاتی برنامه ریزی شوند. در واقع این امر فقط نیازمند اراده, تلاش و خواستن شما برای سوق دادن امور به مرحله بعدی در معامله گری و زندگی می باشد.

سخن پایانی:

از خود بپرسید، که شما در تجربه تان از ترس و معامله گری در کجا قرار دارید، و سپس از خود بپرسید که شما درباره  آن چه اقدامی کرده اید و برای تغییر آن چه میخواهید بکنید. از خود بپرسید برای تبدیل شدن به یک معامله گر موفق قصد دارید چه اقداماتی نمایید.

من از بسیاری از شاگردانم پیامهایی دریافت میکنم که بیان میکنن آماده انجام هرکاری برای غلبه بر ترس هستند اما همین که به مرحله عمل میرسند بازهم مسیر ترس را انتخاب میکنند. آن ها انتخاب میکنند تا ریسک نکنند در حالی که تمامی این بازی حول ریسک (از نظر مالی و روان شناسی) میباشد.

 

تصمیمات و تمرکز ماست که مشخص میکند ما در معامله گری و زندگیمان چه چیزهایی را بوجود می آوریم. جواب این سوال که چه نتایجی بدست می آید همیشه در درون شماست. در واقع، معامله گری قرار دادن خود در مقابل آینه ای است که به ما دو انتخاب میدهد:

-اینکه قربانی و دستخوش ضعف ها, سردرگمی ها و ترسهایمان شویم.

-یا در جهت غلبه کردن بر آن ها و نیرومند کردن خودتان برای ایجاد یک زندگی متفاوت تلاش کنید.

صرف نظر از اینکه شما کدام مسیر را انتخاب میکنید، امیدوارم این مقاله روانشناسی فارکس شما را به چالش کشیده باشد و به شما انگیزه لازم را بدهد تا نسبت به ترس دیدگاه متفاوتی داشته باشید و به شما راهکارهایی برای ارتقاء معامله گری تان به مرحله بعد نشان بدهد.

گرداوری و ترجمه : آکادمی ویو

منبع:۲ndskiesforex

اینستاگرام آکادمی ویو

یوتیوب آکادمی ویو

موزش فارکس- آموزش بورس – اموزش بورس – معامله گر- فارکس – بازار فارکس 

4.7/5 - (251 امتیاز)
51 دیدگاه
  1. برای من اینطور بوده که وقتی ترس بم غلبه میکنه، کاملا تصمیمات غیرارادی میگیرم. خیلی خوب عمل کنم بتونم تصمیمی نگیرم . و بعدش هم ملامت و سرزنش خود. میخام ازین به بعد قبل نشستن پشت سیستم، نیم ساعت ذهنم رو اروم کنم

  2. بسیار کاربردی بود

  3. مثل همیشه مقاله خیلی عالی بود امیدوارم هممون بتونیم از ترس هامون بیشترین استفاده رو ببریم

  4. ترس برای معاملگر از نظر من هم سود هست هم ضرر

  5. بازم یک روز عالی دیگه و واقعا یک مقاله خیلی خیلی عالی دیگه از آکادمی
    ای کاش از اول مسیر بازار فارکس رو از ته به جلو نمیومدیم
    هممون از استراتژی اندیکاتور شروع کردیم و در آخر رسیدم به بحث روانشناسی
    در صورتیکه همون اولش روانشناسی بود و آخرش استراتژی
    یا حق

  6. یاشار صاحب قران 2021-01-09 در 06:53 پاسخ

    هیچ حرفه ای به اندازه تریدینگ نیاز به خودشناسی نداره

  7. یک لیوان آب کدر را با همه ی آلودگی ها و ذرات درونش تجسم کنید. اگر دائما آبی تمیز را درون این لیوان بریزیم تا محتوای لیوان سرریز شود، بالاخره همه ی آب کثیف از لیوان خارج می شود و آبی که لیوان را پر می کند، کاملا شفاف خواهد بود. لازم نبود که سعی کنیم از شر آب کثیف لیوان خلاص شویم. فقط بایستی آنچه را درست بود جایگزین می کردیم و طولی نمی کشید که آنچه غلط بود، از بین می رفت.
    همین امر درباره ی شیوه ی فکرکردنمان هم صادق است. اگر به داشتن افکار درست عادت کنید، افکاری برخاسته از ایمان، امید، دلگرمی و می توانم ها؛ آنگاه ذهنتان دگرگون خواهد شد و خودتان را خوشبین، امیدوار، قوی و پر جرات خواهید یافت.

  8. بسيار عالي بود. ممنونم ازتون

    من براي خودم راه حل رفع هر مشكلي به ۳ دسته تقسيم كردم: درك، كنجكاوي و حل مسئله. خيلي ميتونه بهمون كمك كنه.
    ترس محصول افكار ما هست و واقعي نيست. خطر واقعي هست. ترس انتخاب ما در برخورد با مسائلمون هست.

  9. خیلی عااالی بود مثل همیشه …
    این چراغ برام روشن شد که واسه مدیریت و استفاده از ترس باید مطالعه قوی داشته باشم لطفا جناب امینو منبع معرفی کنید …سپاسگزارم

  10. خیلی عالی، مرسی
    اخیرا چند ماهی هست که خیلی بهتر از قبلا عمل کردم در مورد تغییر ماهیت ترس از یک عامل باز دارنده به یک عامل پیش برنده..
    یعنی باعث تلاش بیش از پیش من شده و ازین موضوع خیلی خوشحالم.
    امید که همه‌ی ما بتونیم این رویکرد رو در تمام ابعاد زندگیمون روز به روز بیشتر از قبل پیاده کنیم.
    آریو

  11. عالی بود تشکر

  12. بسیار عالی

  13. ممنون از مقاله های پربارتون. بدون شک همونطور که شما هم میفرمایین، حرفه تریدینگ میتونه انسان رو به فردی بهتر و متعالی تر تبدیل کنه. راستی متن نیاز به یک اصلاح کوچک املایی داره. اونهم بخشی که متد رو نوشتین. متد ای اف تی هستش که خود استاد هم معرفیش کردن. بازهم از شما و تیم شایسته تون سپاسگزارم.

  14. سوران حیدری 2022-01-30 در 21:11 پاسخ

    تشکر فراوان دارم بابت دلسوزی و حسن نیت استاد عزیز نسبت به دانشجویانش
    به نظر من در هر کاری ترس وقتی درست میشه که شخص بدون آگاهی و علم مربوط به اون حرفه ورود کنه برای ترید کردن هم اگر اطلاعات ورودی بصورت صحیح دریافت شده باشد و شخص با اطلاعاتی که دارد به اندازه کافی تمرین انجام داده باشد و از صحت اطلاعات دریافتی حین آموزش به یقین رسیده باشد که با رعایت اصول آموزش داده شده می تواند به سود برسد و صبر مهمترین رمز موفقیت در این بازار است درضمن با رعایت مدیریت ریسک هیچ جای نگرانی ندارد
    از استاد عزیز بابت همه زحماتشون بی نهایت تشکر میکنم و آرزوی بهترین ها و تندرستی رو براشون از خداوند بزرگ میطلبم

  15. خیلی خوب بود لعنتییییییییییی

  16. سلام .وقت بخیر
    واقعا مقاله فوق العاده و بسیار کاربردی بود . ممنون از آکادمی ویو

  17. استاد دوست دارم

  18. سلام و درود امین جان
    در این مقاله و مقالات قبلی در مورد ترس موضوعات بسیار مهمی گفته شد ، بخصوص قسمت بکار گیری ترس در جهت منفعت خودمان
    این موضوع برای من بسیار کار ساز بود . همیشه ترس استاپ خوردن رو داشتم برا همین استاپ نمیزاشتم یا اگر میزاشتم جابجاش میکردم این ترس از استاپ خوردن رو در جهت منفعت استفاده کردم و خودم رو مجبور کردم که ۱۰۰۰ مورد از چک لیست رو توی گذشته بررسی کنم و فهمیدم که اقا این چک لیست سود ده هست
    وقتی چک لیست سیگنال میده صددرصد وارد میشم یا استاپ میخورم یا تیپی که هیچ کدوم مهم نیست چون اون ۱۰۰۰ مورد میگه اخر ماه بالانست بیشتر خواهد شد
    نباید با ترس زندگی کرد باید اونو کار بکشین که برای شما کار کنه

    مرسی امین عزیز برای مقالات بسیار کاربردی
    بعضی وقتا ادم حیفش میاد این مقالات رایگان گذاشته بشه.امیدوارم همه کسانی که این مقاله رو میخونن به خوبی درک کنند و بهش عمل کنن

    • سلام حسین جان
      ممنون از اینکه تجربتو به اشتراک گذاشتی
      دقیقا من هم تجربه مشابه داشتم که با بررسی ۱۰۰۰ موردی چک لیست، ایمان و اطمینان به چک لیست ایجاد میشه و ترس کم کم از بین میره
      راهکار بسیار خوبیه و به دوستانی که مثل بنده ترس از ضرر دارن توصیه میکنم
      کتاب هنر ظریف بیخیالی نوشته مارک منسن هم میتونه بسیار کمک کننده باشه در این زمینه

      تشکر از استاد امینو عزیز

    • ممنون از شما
      راهکار بسیار کاربردی و جالبی مطرح کردید
      سپاس

  19. سلام ، ترس های فلج کننده به نظر من به چند دلیله،پولی که آوردیم ،تنها پولی که داریم و از دست بره دیگه پولی واسه ترید کردن نیست و بهش نیاز داریم،یا پول قرضی هستش،یا نیاز شدید به پول هستش،خود اینا باعث میشه به چک لیست پایبند نباشیم و دچار معاملات احساسی و هیجانی بشیم و چون ترس از دست دادن توی معامله داریم و حجم معاملاتم زیاد هستش عملا تو اون لحظه مارکت فلج تحلیلی میشیم تا حساب کال بشه یا وارد یک ضرر سنگین بشه
    راه حل به نظر من واسه این افراد اینه که اولا چک لیست رو درک کنند به درستی و اهمیت چک لیست رو بفهمند ،بعد پایبند به چک لیست باشن
    واسه پای بندی به چک لیست هم به خودشون قول بدن اگه یک ترید بدون چک لیست انجام بدن چه سود یا ضرر شه مارکت رو ترک کنند واسه همیشه

  20. اگه لطف کنید یک مقاله در مورد چک لیست هم بنویسید عالی میشه ،واقعا همچیز رو به موقعه میگین انگار ذهنمون رو میخونید 😊
    بازم ممنون که هستین

  21. عالی بود ممنون

  22. سپاسگزار از مقاله ارزشمند شما استادخردمند ودلسوز (پشت سر هر مرد موفق ی زن موفق بنابراین زن=ترس),😄😄😄😃😃😃

  23. سلام وقت بخیر،ضمن تشکر با اینکه این مقاله بسیار عالی قبلا هم با عنوان( ترس و معامله گری ۲۰۲۰/۰۳/۱۰) ارائه شده بود ولی با این حال بازهم ارزش بارها مرور و تکرار رو داره

  24. باسلام/مرسی استاد از مقاله عالی و کاربردی/درضمن صداتون خیلی آرامش بخشه

  25. سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز و تشکر بابت مطالب بسیار آموزنده و مفید
    حقیقتا با مطالعه دقیق و چندین بار این مقالات و تمرین و به کاربردن تکنیک های آن ها گام به گام به تکمیل ۵۵ درصد موفقیت روانشناسی فردی نزدیک میشیم.

  26. ممنون استاد عزیز
    ترس میتونه مانع بشه میتونه باعث پیشرفت باشه
    زمانی باعث پیشرفت میشه استراتژیت مطمعن کنی و مهم تر تجربه تجربه تجربه

  27. مقاله و ویس بسیار عالی بود
    لطفا کتابی در مورد شناخت ترس و غلبه بر ترس معرفی کنید
    با تشکر از شما

    • کتاب هنر ظریف بیخیالی رو مطالعه کنین بهتون کمک میکنه
      البته این اسم نسخه سانسور شده اش هستش
      پیشنهاد من مطالعه نسخه بدون سانسور کتابه

  28. عرض ادب و احترام
    خیلی عالی بود ممنون از شما .
    کاملا درست هست ، برای غلبه بر ترس باید به تسلط بالای برسیم، و همین طور که استاد گفتند با تمیرین زیاد و گذاشتن حد ضرر در ابتدای راه میشه به ترس غلبه کرد.

  29. ممنون استاد. تجربه ای که داشتم و البته از شما آموختم و خیلی تاثیر گذار بود ،اینکه مدیریت سرمایه خیلی میتونه دررابطه با غلبه بر ترس تاثیر گذار باشه و تقسیم لوریج به چن قسمت و ورود های غیر هم زمان واقعا ممنونم

  30. بسیار عالی ممنون .

  31. عالی بود .همون طور که ترس میتونه به عنوان محرک انسان در تنگنا باعث تلاش مضاعف بشه ؛همون قدر هم میتونه باعث افزایش دقت و تعهد بشه ؛ زمانی که از عواقب بی دقتی و بی قانونی در معاملات رنج برده باشیم.

  32. مثل همیشه عالی سلطان❤💯💯

  33. مدیتیشن واقعا بی نظیره و معجزه میکنه در رابطه با تمرکز و کنترل احساسات ( ترس، طمع و …) در حین معامله گری.
    قدردان و سپاسگذارم استاد.

  34. درود
    استاد جان این مقالتون واقعا نجات بخش هست و منو نجات داد
    سپاس بینهایت

  35. سلام مثل همیشه عالی

  36. سلام وقت بخیر
    احساسات ابزار شگرفی در وجود آدمی هست. اگر شناخت صحیح نسبت به احساسات در ما بوجود بیاد قطعا و صددرصد عملکرد ما بهبود چشمگیری پیدا میکنه.
    این مقاله من رو یاد سکانسی از فیلم مورد علاقم انداخت. اونجایی که زندانی ها رو در گودال عمیقی نگه میداشتند که راه خروج باز بود، فقط کافی بود از دیواره بالا بروند و در چند متر مانده به بالای گودال، از سنگی روی سنگ دیگر بپرند. بیشتر کسانی که قصد فرار میکردند از ترس سقوط دور خود طنابی میپیچیدند که مانع از برخوردشون به زمین میشد و همه ناموفق بودند…. نکته این بود که برای اینکه بتونن با موفقیت این پرش رو انجام بدن باید بدون طناب اقدام میکردند که ترس از سقوط و مرگ، محرکی باشه که با تمام وجود بپرن. فقط دو نفر تونستن از زندان فرار کنند که هر دو بدون طناب محافظ صعود کردند.

    • ممنون از نکته جالبی که مطرح فرمودید
      لطفا اسم فیلم یا لینک دانلودش را هم بفرمایید
      سپاس

  37. بسیار پر محتوا و تاثیر گذار بود ، اما من هم دوست دارم در ادامه مطلب از تجربه خودم در مورد مواجه با ترس و یک شیوه برخورد با اون رو با دوستان به اشتراک بزارم اما مفید و مختصر ، فقط باب آشنایی
    چند سال پیش در روند شرایط بسیار دشواری که در زندگی شخصی برام پیش اومده بود ، از طریق یکی از دوستان با تکنیکی آشنا شدم به نام ” ای اف تی ”
    که بنیان گزارش شخصی است بنام آقای گری کریگ ، این روش نوعی ضربه تراپی هم میتونه محسوب بشه و جایگزین مناسبتر و سریعتری برای یوگا و مدیتیشن هم میتونه باشه و دلیل اینکه من فقط اسم تکنیک رو معرفی کردم تا علاقمندان بتونن در موردش اطلاعاتی کسب کنند ( فقط از مراجع معتبر) اینه که خیلی تکنیک بسیار قوی و جوابدهیه و حتی تو برخی کشورهای مترقی تو مدارس تدریس میشه .
    و در پایان باز هم سپاس از استاد امینوی افسانه ای

    • ممنون بابت معرفی تکنیک
      کاش لینک معتبر یا کتابی قرار میدادید
      ممنون

  38. بسیارهم عالی ممنون از این وبلاگ روانشناسی سپاس گزارم از شما استاد بزرگ و تیم محترم اکادمی ویو میشه گفت این احساس ترس جز احساساتی هست که به طور پدیده غیرشخصی خود را نشان میدهد که پس از ظاهر شدن سپس از بین میرود که وقتی اگاه باشیم نسبت به این حس میتوانیم در جهت رشد و منفعت استفاده کنیم

  39. سلام.ممنون از استاد عزیزمممم بخاطر مقاله بسیار کاربردی در جهت شناخت و کنترل احساسات فردی علی الخصوص ترس و استفاده از این احساسات در چهت منافعمان.شکر سلامتی و حضور استاد و برادر عزیزممم امینو دوست داشتنی

  40. سپاس فراوان امین خیلی عزیز.
    ممنون بابت مجمعه ارزشمندی که فراهم کردی و انرژی که جهت ارتقای کاربران آکادمی میگذاری.

  41. سپاس فراوان از استاد عزیز و بزرگ
    یه گزینه هم میشد به قبل مرحله اول اضافه کرد اینکه اصلن ما بفهمیم که در حال ترسیدن هستیم و استرس گرفتیم.چون برای من شده که بعضی وقتا به نوعی خودم رو غول میزنم که نمیترسم(مثلا وسط ترید یهو با گوشی ور میرمو و ….)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    سبد خرید