اهمیت انعطاف پذیری در زمان معاملهگری
اهمیت انعطافپذیر بودن در زمان معاملهگری
مقدمه:
انعطاف پذیری در جنبه های مختلف معاملهگری از اصول موفقیت در آموزش فارکس است از این حالت متنفر نیستید که وقتی برای انجام کاری به کمک احتیاج دارید و از همکاران خود درخواست میکنید، به شما کمکی نکنند، مثلا به این دلیل که مشغول انجام کار دیگری هستند، یا نمیدانند چطور میتوانند به شما کمک کنند و اصلا تمایلی هم ندارند که به خود زحمتی بدهند؟ عدم انعطاف پذیری میتواند نه تنها در زندگی، بلکه در حرفه معاملهگری نیز مشکلاتی ایجاد کند.
این حالت را میتوان بوضوح در استراتژیهای معاملهگران مشاهده کرد. اغلب یک معاملهگر مبتدی یک استراتژی طراحی میکند و یا تغییراتی در استراتژی فرد دیگری ایجاد میکند تا بتواند با موفقیت معامله کند. آنها سعی میکنند این استراتژی را به سطحی ارتقاء دهند که سودآور باشد، دیگر کم و زیاد سودآوری آن اهمیتی ندارد.
مساله این است که بازارها بطور پیوسته تغییر میکنند، بنابراین یک استراتژی که تا دیروز به خوبی جوابگو بوده، ممکن است امروز کارایی نداشته باشد؟ معاملهگر مبتدی نمیخواهد هیچ تغییری ایجاد کند، زیرا همین قوانین در گذشته کار میکردهاند. در حالی که معاملهگر حرفهای، که معاملهگر مبتدی استراتژی خود را از او گرفته بود، استراتژی خود را مطابق شرایط جدید بازار تغییر داده است.
معاملهگر مجرب انعطاف به خرج میدهد و اگر لازم باشد تغییراتی ایجاد میکند و تکنیکها و روشهای جدید را امتحان میکند. اما معاملهگر مبتدی انعطاف نشان نمیدهد و لذا معاملات او به مرور با ضررهای بیشتری همراه میشوند.
اینکه بتوانید سوگیری فکری خود را تغییر دهید و تعصبی نداشته باشید، مثلا وقتی فکر میکنید بازار به یک سمت حرکت میکند، مهمترین توانایی در معاملهگری موفق است. تحلیل مداوم بازار و تغییر دیدگاه و رویکرد، چیزی است که میتواند باعث سودآوری شما شود. اگر تنها یک جهت را انتخاب کنید و فقط روی آن تمرکز کنید، وقتی بازار در خلاف دیدگاه شما حرکت کند، امنیت حساب شما به خطر میافتد.
انعطاف پذیری باعث میشود بعضی حیوانات و گیاهان به حیات خود ادامه دهند، در حالیکه سایرین از چرخه طبیعت حذف میشوند. بطور مشابه، انعطاف پذیری سبب میشود بعضی از معاملهگران به موفقیت برسند، اما دیگران حساب و سرمایه خود را از دست بدهند.
داشتن حافظه کوتاهمدت معمولا در زندگی خوب نیست، اما در زمینه معاملهگری، خیلی هم خوب است. حافظه کوتاهمدت به این معنی است که شما با یک دیدگاه جدید و تازه به معاملات فعلی نگاه میکنید. بنابراین هر معامله را بطور مجزا در نظر میگیرید و جهتگیری ذهنی شما نسبت به معاملات قبلی کاهش مییابد. لذا در این صورت سازگار شدن با بازار و انعطاف پذیری در قبال شرایط جدیدی که میتواند در فاصله بین آخرین معامله و حال حاضر ایجاد شده باشد، راحتتر خواهد بود.
اگر میبینید بازار در خلاف معاملات شما حرکت میکند یا دورنمای بازار تغییر کرده است، ایرادی ندارد قسمتی از استراتژی خود تغییر دهید. یا اگر استراتژی شما دیگر جوابگو نیست، هیچ عیب و شرمندگی ندارد که دوباره از اول شروع کنید. یک استراتژی کاملا جدید طراحی کنید که موافق شرایط فعلی بازار باشد. البته استراتژی قدیمی را فراموش نکنید. شما باید در برابر تغییرات بازار انعطاف نشان دهید، بنابراین آن استراتژی قبلی که در گذشته کارایی داشته، ممکن است دوباره در آینده قابل استفاده باشد یا اینکه بتوان برای شرایط دیگری از بازار، تغییراتی در آن ایجاد نمود.
خودتان قضاوت کنید. آیا فکر میکنید معاملهگر منعطفی هستید، یا اینکه در روشهای خود گیر میکنید و به سختی میتوانید با تغییرات کنار بیایید؟
گرداوری و ترجمه : آکادمی ویو
منبع: forex.academy
ممنون از زحمات همهی شما عزیزان بابت تهیه مقالات بسیار مفید.
و خواستم بگم انتخاب تصاویر خیلی عالیه و مرتبط، تحسین میکنم که انقدر با دقت و جزییات این چینش را انجام میدید و همچنین متشکرم که از تصاویر خانمهای معاملهگر هم استفاده میکنید.
سلام وقتتون بخیر
ممنون از شما بابت نظر خوب و دلگرمیتون.
خانم ها مثل آقایان و حتی بهتر از آقایان در این زمینه فعالیت می کنن.
ما تریدرهای خانم بسیار موفقی در سطح جهان داریم.
امینو
سلام خدمت استاد امینو
در مقاله گفته شده تغییر استراتژی باید انجام بشه ولی به نظر من دیدگاه نسبت به استراتژی باید عوض بشه چون استراتژی که طراحی شده با اصولی هست که پایه واساس کار هست ولی دیدگاه نسبت به کارایی استراتژی مون باید عوض بشه لطفا نظرتون رو اعلام کنید
بسیار عالی ممنون
سلام.وقت بخیر
خواهش میکنم.امیدوارم مفید بوده باشه براتون
امینو
به نظر من کار سختی هست ولی برای حرفه ای شدن نیاز هست تریدر خودشو با تغییرات بازار هم راستا بکنه
سلام وقت بخیر
دقیقا باید اینکارو انجام بده
امینو
بسیار عالی. پذیرش این مسئله که روشی که مدت زیادی جواب میداده الان دیگه جواب نمیده و باید تغییرش داد کار سختیه. تو زندگی هم این مسئله دقیقا هست. جایی که روی یه دیدگاه یا عادت با اینکه میدونیم مخربه پافشاری میکنیم و حاضر به تغییر نیسیتیم.
با سلام و عرض خسته نباشید مطالب بسیار ارزنده و مفیدی بود . بنظرم قدرت انعطاف پذیری در زندگی فردی هم واقعا کارامد و یکی از دلایل موفقیت است چون اگر ما قدرت انعطاف پذیری نداشته باشیم و یا نتونیم آن را تقویت کنیم . وقت زیاد و ضرر زیادی در خیلی از بخش های زندگیمون میکنیم . ممنون از اقای امین دهقان از ایجاد سایت اکادمی ویو و تیم مجرب و با سابقه در جهت اموزش
خیلی ممنون از مقاله خوبتون ، میشه گفت همون کتاب چه کسی پنیر مرا جابه جا کرد
ما باید مثل جریان آب باشیم
اصرار بر روی سه باور عمده (من باید…!، تو باید…! و جهان و شرایط زندگی من باید…!) موجب اضطراب، خشم و افسردگی ما می شوند.
بایدها، نبایدها، حتمن های مطلق، بایست ها و نمی بایست ها و مجبور بودن ها همگی در صورتی که به عنوان توقع هایی مطلق، مبنی بر متفاوت بودن شما، دیگران و جهان به کار می روند، خودگویه هایی زیانبار هستند.
📕 کمک در مورد هیجانات
سلام و خدا قوت خدمت تیم حرفه ای آکادمی
این انعطاف پذیری که استاد فرمودن برام یادآور این بخش از صحبت های اکهارد توله در کتاب تمرین نیروی حال هست که: در عین داشتن روحیه ی کار و تلاش شبانه روزی، باید در شرایط مختلف قدرت پذیرش داشته باشیم و این تسلیم بودن در برابر شرایط را باید از طبیعت آموخت، مثلا درختان در برابر هر نوع تنوع آب و هوایی تسلیمند و انعطاف دارند در عین حال که تمام تلاش را برای حفظ بقا و رشد انجام می دهند…
خیلی ممنونم از استاد امینو و تیم حر فه ای آکادمی
بسیار عالی بود.
آماده به تغییر در هر لحظه یکی از اصول اصلی موفقیت هست.
خیلی ممنونم از این مقاله
ممنون از تیم آکادمی بابت مقالات ارزنده و مفید
واقعا ما باید با بازار هم سو شویم و خود را مطابق بروز کنیم
اگر متحجرانه یک برنامه را پیش بگیریم و توقع داشته باشیم بازار با ما همسو شود ، بازار درس بزرگی به ما خواهد داد
بسیار عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی استاد امینو عزیز
استراتژی جدید رو هم باید در گذشته بازار تست کنیم.حالا که شرایط بازار فرق کرده و استراتژی قبلیمون هم که در گذشته بازار جواب می داده و الان نه.چطور می تونیم از درستی استراتژی جدید مطمئن شویم؟
من خیلی از ضررهایی که داشتم به خاطر همین مورد بوده. انتظار ریزش در یک جفت ارز داشتم و همش دنبال سل بودم و هر چی سل میزدم استاپ میخوردم.
در حالی که موقعیتهای خرید بسیار زیبایی بود که نمیدیدم.
ممنون از مطالب مفید و کاربردی که مینویسید🌹
مثل همیشه عالی سلطان ❤💯💯
سلام خدمت استاد امینو
در مقاله گفته شده تغییر استراتژی باید انجام بشه ولی به نظر من دیدگاه نسبت به استراتژی باید عوض بشه چون استراتژی که طراحی شده با اصولی هست که پایه واساس کار هست ولی دیدگاه نسبت به کارایی استراتژی مون باید عوض بشه لطفا نظرتون رو اعلام کنید
سلام
تاریخ ۸ برج ۶ ۱۴۰۲
چون به استراتژی پایبند نبودم و استاپ جابجا کردم برای پیشرفتم این مقاله رو خوانده نوشته و ویس گرفتم.
چقدر خوب.
ویس گرفتن از مقاله چیزیه که واقعا خیلی بدرد میخوره.
ایده خوبی بود. ممنون.
بسیار عالی
اون قسمتی که گفته شده “بازارها بطور پیوسته تغییر میکنند” کمی برای من ابهام ایجاد کرد. سوالی که برام پیش اومده اینه که آیا استراتژی مبتنی بر پرایس اکشن هم ممکنه در آینده جواب نده؟
منظور از جمله “بازارها بطور پیوسته تغییر میکنند” دقیقا چیه؟ اینکه قوانین تغییر میکنن یا اینکه قوانین ثابت هستند ولی ممکنه شرایط بازار و چک لیست ما با یکدیگر متناسب نباشن؟