حالت شب

چرا در معامله گری باید منعطف باشیم و چگونه آن را تقویت کنیم

by مقالات عمومی بورس in 2023-08-29
حالت شب

چرا در معامله گری باید منعطف باشیم ؟ و چگونه آن را تقویت کنیم؟

مقدمه:


در مکتب ذِن جمله‌ای هست که می‌گوید:

«تنها زمانی می‌توانید خیلی نرم و منعطف باشید که بتوانید سخت و قوی باشید»

انعطاف‌پذیری در آموزش فارکس به ما کمک می‌کند بتوانیم با هر آنچه در بازار اتفاق می‌افتد، مانند هیجانات، ضررها، تغییرات و … کنار بیاییم.

برای اینکه در بازار فارکس معامله‌گر منعطفی باشید، نباید در راه و روش خود گیر کنید، بلکه باید برای تغییر آماده و پذیرا باشید. این ویژگی به شما امکان می‌دهد چالش‌ها را با لبخند قبول کنید.

بنابراین انعطاف‌پذیری یک ویژگی آرامش‌بخش است. می‌توانید آن را مثل یک هنر ببینید و مانند هر هنر دیگری، با تمرین و ممارست می‌توانید در آن ماهر و حرفه‌ای شوید.

انعطاف‌پذیر بودن تمرینی است که نقطه پایانی ندارد و همیشه جای پیشرفت وجود دارد. اوقاتی که منعطف نیستم، می‌توانم آن را احساس کنم. در چنین مواقعی احساس خستگی، ناامیدی و اذیت شدن می‌کنم و ذهنم سخت و صلب می‌شود. در این هنگام نمی‌خواهم هیچ چیزی آنگونه که هست باشد، بلکه می‌خواهم آنطور که من می‌خواهم باشند.

این مسئله عمدتاً برمی‌گردد به داستانی که من برای خودم تعریف می‌کنم.

اگر دقت کنید، زمانی که می خواهید اتفاقات پیرامون خود را برای خودتان تعریف ‌کنید، می‌بینید که شما در مرکز این داستان قرار دارید.

شما به خودتان می‌گویید که چنین و چنان شد، چطور باید اتفاق می‌افتاد و غیره و اینکه چطور همه این اتفاقات و حوادث روی شما تأثیر می‌گذارند. به عبارتی دیگر، شما در مرکز نمایشی هستید که در ذهن شما اجرا می‌شود.

اینگونه بودن و اینطور فکر کردن کاملا طبیعی است. اما بسیاری از مشکلاتی که معامله‌گران دارند، از همین طرزِ بودن و برداشت خودمحورانه نشأت می‌گیرد.

وقتی همواره همه چیز را از این نقطه نظر خود‌مرجعی تحلیل و تفسیر می‌کنیم، در نتیجه درگیر یک جهان‌بینی دوگانه می‌شویم که همیشه مفید نیست. این جهان بینی به این شکل است که یکطرف شما قرار گرفته اید و طرف دیگر جهان.

یک مثال

فرض کنید وارد یک معامله خرید شده‌اید.

قیمت بالا می‌رود و تقریبا به حد سود شما می‌رسد.

در این هنگام با خود می‌گویید: «خیلی عالیه … برو بالاتر».

سپس بازار به یکباره فرو می‌ریزد و حد ضرر معامله شما را فعال می‌کند.

در این لحظه، با آن نمایش «خودمحورانه»‌ای که در ذهن شما دوباره اجرا می‌شود، واکنش شما به این حرکت قیمت ناامیدی، استیصال، ناباوری، عصبانیت و انزجار خواهد بود.

یعنی شما به عنوان مرکز همه چیز،اینجا هستید و بازار، آنجاست، و شما همه کنش‌ها و واکنش‌ها را به عنوان اتفاقات خوب یا بد برداشت می‌کنید و اینکه چگونه به شما ارتباط پیدا می‌کنند.

بنابراین، زمانی که اتفاق «بدی» رخ می‌دهد، شما بطور خودکار نیاز به دفاع را در خودتان احساس می‌کنید. به این دلیل که شما اینجا هستید و بازار آنجاست و الان به طرز شدیدی در حال حمله به شماست.

این طرز فکر شماست، حالا یا خودآگاهانه یا ناخودآگاهانه. و این یعنی شما معامله‌گر منعطفی نیستید.

این نوع واکنش و دیدگاه فقط هم در بازار نیست، بلکه ما همه چیز را به همین صورت تفسیر می‌کنیم.

اما اگر خودمان را از این نمایش حذف می‌کردیم چطور می‌شد؟

خیلی ساده است. ذهن ما دوست دارد همه چیز را تفسیر کند، آن‌ها را در جعبه‌های کوچکی دسته‌بندی کند و سپس روی آن‌ها برچسب بزند: «این برای من خوب است»، «این بد است».

اما زمانی که این عادت قضاوت کردن، برچسب گذاشتن و خود را در مرکز قرار دادن را کنار بگذاریم، آنچه بدست می‌آوریم آزادی است.

وقتی با جریان همه چیز حرکت می‌کنید و دیگر مدام به خودتان فکر نمی‌کنید، تغییرات مثبت شروع می‌شوند.

چگونه یک معامله‌گر منعطف باشیم؟

در وهله اول، برای اینکه به معامله‌گر منعطف‌تری تبدیل شوید، باید روی داستان‌هایی که به خودتان در هر لحظه تعریف می‌کنید آگاهی بیشتری پیدا کنید.

این یک گام بسیار مهم است.

سپس، به این توجه داشته باشید که چقدر خودتان را در مرکز آن داستان‌ها قرار می‌دهید.

بعد ببینید آیا می‌توانید خودتان را از مرکز آن داستان‌ها حذف کنید.

اگر خود را از مرکز داستان حذف کنید چه اتفاقی می افتد؟احساسات شما ب چه شکلی تغییر می کند؟

با حذف کردن خود از مرکز داستان اجازه یادگیری و رشد را بخود می دهیم.متوجه می شویم که باار و جهان با ما سر جنگ ندارند و ما هم بخشی از بازار هستیم که می توانیم رشد کنیم و همسو با آن حرکت کنیم.

 داستان بدون من چطور می‌شود؟

فرض کنید من متحمل ضرری در یک معامله شده‌ام.

اگر خود را از مرکز این داستان حذف کنم این داستان برای من اینطور می‌شود:

«چقدر جالب»

«چه نکته‌ای می‌توانم از این ضرر یاد بگیرم؟»

«معامله خود را روی چارت می کشم و دوباره آنرا با چک لیست خود بررسی میکنم»

این بررسی که همراه با حذف من از محور داستان است اجازه می دهد که بدون داشتن احساسات خودمحورانه دوباره موقعیت فوق را بررسی کنم که به دو نتیجه ختم می شود:

  • چک لیست خودم را کامل اجرا کرده ام و این یک ضرر معقول است که در مراحل بالاتر می تواند باعث اصلاح و پیشرفت چک لیست من در سوددهی شود.
  • چک لیست خودم را اجرا نکرده ام که نشان می دهد هنوز روی چک لیست و تعهد به آن تسلط کافی را ندارم پس باید در بخش روانشناسی فردی بدنبال علت آن بگردم.

اگر هنوز مشکل ویا سختی در ذهن من باقی مانده باشد، از خودم می‌پرسم:

«چه احساسی دارم؟»

«چطور می‌توانم با وجود این ضرر به آرامش برسم؟»

در این لحظات حالت سفت شدن را در خودم مشاهده می‌کنم. اگر متوجه شوم که ناامیدی و سفت شدن در من شکل می‌گیرد، فوراً آن را زیر نظر می‌گیرم و بدون قضاوت آنرا مشاهده می کنم.

این سفت شدن بطور طبیعی بواسطه داستان‌هایی که برای خودم تعریف می‌کنم در من ایجاد می‌شود. من این را مشاهده می‌کنم و کم‌کم خودم را آرام و سست می‌کنم.

به عبارتی دیگر، با احساساتم می‌مانم و فقط آن‌ها را مشاهده می‌کنم. اگرچه ممکن است باز هم آن‌ داستان‌ها شروع شوند، اما دیگر به آن‌ها پر و بال نمی‌دهم. اگر همچنان احساسات باقی مانده باشند، آن‌ها را بصورت «چیزهایی» می‌بینم که در فضای آگاهی من پدیدار می‌شوند، مثل ابرهایی که در آسمان حرکت می‌کنند. و همه این‌ها را با کنجکاوی دنبال می‌کنم.

من فضایی به احساساتم می‌دهم که کار خود را انجام دهند و حضور داشته باشند.

بله، همه این‌ها یعنی پذیرش. هر احساسی که تجربه می‌کنم هیچ ایرادی ندارد. پذیرش یعنی آرامش.

 

گرداوری و ترجمه : آکادمی ویو

منبع: tradingco/academywave
اینستاگرام آکادمی ویو
یوتیوب آکادمی ویو
دوره پرایس اکشن
دوره فراکتالی
آموزش فارکس

4.7/5 - (171 امتیاز)
40 Comments
  1. سلام بسیار عالی
    از ۳چیز باید دوری کرد
    مقاومت
    قضاوت
    شکایت

  2. یک مقاله و ویس فووووووووووق العاده عالی و مهم که واقعا جای کامنت داشت⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    بعنوان تجربه شخصی روی استاپ ها بشدت به هم میریختم ولی کم کم دارم نرم میشم و میپذیرم(واقعا سخت گذشت بدون آگاهی) خیلی خیلی حال بهتری دارم . مرسی بهترین معلم دنیا که دقیقا میدونی چی لازم داریم توی این مسیر و همیشه در حال کمک کردن به مایی👌👌👌👌

  3. حالت شب و دوست داشتم

  4. مثل همیشه فوق العاده، ممنون از شما امینوی عزیز

  5. مصطفی نعیمی 2022-05-18 at 00:47 پاسخ

    سلام استاد جان
    تنها کاری که فعلا میتونم بکنم تشکر کردنه
    ان شاءالله با تمرین و نتیجه عالی بتونم زحماتتون رو جبران کنم .

  6. عالی بود استاد

  7. سلام بسیار عالی، یادمه تو انجمن یک مقاله ای با این مفهوم که بجای کلمه چرا در هر لحظه بپرسیم چطور،در واقع چه در چالش‌ها و چه در شرایط عادی ما داریم از خودمون سوال میکنیم و بعد خودمون رو در مرکز داستان قرار میدهیم و بعد جواب،،،پس اگر از خودمون درست سوال کنیم (چطور به جای چرا)جواب درست رو هم میگیریم و شاید دیگه در این دام در مرکز بودن رو گرفتار نشیم و سطح آگاهیمون پایین نیاد(سطح آگاهی هدیه عید استاد)،در اون مقاله تفاوت بین این دو کلمه اینطور عنوان شده بود که وقتی میگیم چرا دنبال جواب در درونمان هستیم و وقتی میگیم چطور جواب از بیرون از خودمان میگردیم.این مطلب یادم اومد گفتم شاید به درد دوستان بخورد، همیشه از خودم میپرسیدم چرا وقتی استاد ۷۰هزار رو به ۱۲۰هزار تبدیل کرد انگار زیاد خوشحال نشد انگار عادی بود در صورتی که خودم به شخصه به جای استاد به وجد اومدم و این مقاله مکمل این موضوع بود الان درکش کردم ،دوستان من دقت کردم استاد چیزهای رو که به ما یاد میده خودش انجام داده و به اون ایمان داره نمیره از یک مقاله بخونه و برای ما باز گو کنه و این ارزشمنده مثل خیلی ها که یک ترید نزدن و همش از استراتژیهای میلیون دلاری حرف میزنند، یک نکته دیگه در ویدئوهای آموزشی استاد همیشه این جمله رو دارن ،،،،چه اتفاقی افتاد مخصوصا زمان چالش ها در پایان واقعا بی نظیری استاد،بینظیر

  8. سلام استاد امینو
    بسیار بسیار سپاسگذارم از زحمتی که بابت تهیه این مقاله بسیار خوب و پند آموز کشیدید .صداتون مثل همیشه گرم و انرژی بخش است .
    پایدار باشید

  9. نام استاد برازنده توست. کم نظیری

  10. استاد یک سوال :
    بر احساسات خود نظاره گر بودن رو میتوانید توضیح دهید ؟
    در کتاب نیروی حال جناب تله هم طبق آموزه هایش همین مطلب را میگوید ولی درک درستی از مطلب ندارم و یا نمیتوانم اجرا کنم . ایا شما تمرینی جهت بهبود این وضعیت مدنظر دارید ؟
    سپاسگذارم

    • بسیارعالیNA
      بنظر بنده دراین مورد میشود مهور اصلی را خداوند یا یک نیروی برتر گرداننده این جهان هم دانست.که او کل هست وما جزو او.یعنی ما جزوی از کل خود را بدانیم…

  11. بسیار عالی و کمک کننده 🌹

  12. به قدری این مقاله ارزشمند بود که همش رو توی جزوه ام نوشتم تا همواره مرورش کنم که یادم باشه همونطور که خودم ارزشمند هستم در نظر داشته باشم همه چیزهای دیگه هم به اندازه خودشون ارزشمند هستند و در نگاه کلی منافع همه رو در نظر بگیرم و در مسیر جریان رودخانه حرکت کنم و خودم رو مثل یه تیکه چوب از آب جدا نبینم چرا که اونطوری از مسیر حرکت رودخانه به کناری رونده میشم و میمونم تو تنهایی خودم و رشد نمیکنم
    سپاس بینهایت

  13. سلام،ممنون و سپاسگذارم بایت این مقاله ی بسیار عالی و کاربردی

  14. عالی بود بسیلر عالی
    ممنون

  15. Mehranrashedi2 2022-05-19 at 13:22 پاسخ

    خیلی ممنون خیلی عالی و موثر بود

  16. حمیدرضا 2022-05-19 at 19:31 پاسخ

    مثل همیشه عالی سلطان ❤️💯💯

  17. فوق العاده بود این مقاله ممنون

  18. عالی بود استاد عزیز

  19. بسیار تأثیرگذار بود ممنون از شما

  20. یک سال دنبال معنی جمله ی زیبا داخل کتاب دعوت به تمرین ذن بودم که میفرمایند:
    من و جهان از هم جدا نیستند
    که با این مقاله متوجه این جمله فوق العاده شدم
    مرسی استاد عالی

  21. سلام وقت بخیر اگر ما بپذیریم که مبدا باشیم و بخشی از این جریان کل باشیم میتوانم از دید خودمو از این موضوع بگم

    • سلام وقت بخیر
      چیزی که ازجناب سید حسین عباس منش یاد گرفتم شما میتوانید در این جریان کل عملکرد صحیح ا خودتون نشون بدید یعنی شما میتوانید فردی باشین که در هر لحظه میتوان کانون توجه خودش تغییر بده و روی چیزی میخواد باشه و بهتر از که به قول جناب امین دهقان چیزی باشه که با ان لذت ببری که موفقیت شما را ضربدر ۹ میکند
      و عددی بالاتراز این عدد ندیدم
      شاید با ایلان ماسک رفتم اون طرف عدد بزرگتر ساختیم ساختیم خخخخخخ
      جوادی

  22. ارجاع به مقاله صبر جناب امین دهقان که گفتند زمانی شما لحظه حال درک میکنید میتوان از دید گاه سود اینده خوبی دارم زیان گذشته بدی داشتم خارج شده و بهترین نوع عملکرد صحیح در خودتون پیدا کنید و به الهامات درونی که در گوش ما گفته میشه توسط سیدحسین عباش منش اینو یاد گرفتم عمل کنیم. و ریشه اصلی ان مشاهده کردن مشاهده ای که از روی صبر است من مادرم ادم صبوریه و ازش ممنون بدون اینکه بخوام روی این موضوع کار کنم روی من نصب شده بود و خداروشکر این این محبت به من داده شده است.

  23. سلام وقت بخیر
    توحید در مالکیت یعنی خدا مالک. امینو مالک اکادمی ویو ولی اسم خودش نگذاشته رو اکادمی به این دلیل خودش مالک نمیدونه و این انجمن رشد خوبی پیدا میکنه.
    توحید در ربوبیت یعنی خداوند میتونه قانون بزاره یعنی چون امین دهقان خالقه اکادمی ویو و مالک ان هست میتونه قانون بزار جوادی از توی انجمن بندازه بیرون که من منتظر این باشم بخواد درخواست منو قبول کنه برای ورود در سایت اکادمی ویو
    توحیدخالقیت یعنی خدا خالقه.خلق امینو اف تی و میتوان تو سرتاسر کشور پیدا کرد یا مکدی از جناب اپل در سال۱۹۷۹ یا استوک از اقای لین در سال ۱۹۵۰
    توحید در ولایت که فعلا امین دهقان در حال سرپرستی از اکادمی ویو هستن و
    اول کار جناب امین دهقان اینا با خودش کنار امده و توی صحبت های ایشون میشه متوجه شد که میگه یاد بگیرید صحبت کنید بعدا من نبودم شما این اکادمی ادامه بدید و نمونه دیگر روی اسم اکادمی ویو که هیچ صبحتی از اسمش نیس اما توی ساختار اکادمی بسیار بسیار جناب امین دهقان یاد میشود که این سیستم دوست داشتنی است
    جوادی

  24. سلام بسیار عالی مثل همیشه

  25. سلام وقت بخیر
    نکته که من بعداز خوندن کتاب فیزیک سال ۱۲ هم خوندم به این نتیجه رسیدم افراد دو دسته هستن یعنی همون تضادی که توی همچی داریم اونجا امد گفت شما لحظه ای حرکات بسیار ارومی از خودتون داشه بشین انرژی کم دارین و از اون طرف شما حرکات بسیار تندی دارین و انرژی بالایی دارین خب من گفتم چه اختلافی بین این دوتا موضوع به این نتیجه رسیدم که ما با زمان سروکار داریم و چیزی که بهش میگیم صبر یا زمان نمیدونم اسمش چیه اما شما لحطه مثل یوز حرکت های بسیار تند دارین انرژی بسیار زیادی از شما میخواد تا به اون درجه از کیفیت برسین اما شما ی خارپشت نگاه کنید گام های بسیار ارومی داره و بخوبی رشد میکند و انرژی کمی میزاره برای کاری های حول محور او دارن رخ میدن و نکته اینکه هردو به نیاز خودشون میرسن اما من وقتی سرعت خودم کم کردم وروی اوردم به خارپشتی متوجه این اصل شدن که میتونم عملکرد بهتری داشته باشم در نگام عامل بیرونی و انرژی دارم بخوام کارام در طول میسر انجام بدم و خیلی جالب بود برام ی فرد به نام جناب محمد نمیدونم که هنگام برخورد و غذا دادن ب حیوان ها یعنی گوسفند یعنی گاو یعنی خر خیلی اروم حرکت میکرد من هم امدم گفتم اقا محمد داره اینجوری علف هارو به ارومی میاره بالا و جابه جا میکنه منم گفتم بیام اروم موس تکون بدم مقداری و تند تندتند نخواد گام بردارم و بعدش دیدم میتونم به کارا بیشتری در طول برسم و مدیریت بیشتری روی مسال زندگی خودم داشته باشم و عملکرد بهترید اشته باشم و اون محور خود محوارنه بهتر میشه کنترل کرد و عملکرد درست و اگاهانه ای داشته بشمم نیخواد مثل روزای که خیلی تند تند کارام انجم میدادم بخوام انجام بدم و اخر شب بدون حس خوب بخوام و امدم گفتم بیام اینو تست کنم خداروشکر این بهتره که گام های اروم کوچیکی بردارم که انرژی خودمم پایین باشه
    پس من خارپشتیم که بخشی از کل هستم ارتقا میدم.
    جوادی

    • سلام جوادی عزیز امیدوارم شاد سلامت و ثرتمند باشی
      فکر میکنم میخواد اون چیزی بنویسی که خودت تصور میکنی درسته خخخخخ
      Javadi

      • سلام جوادی جان عزیز
        زندگی همونی هست قبوله .جمله درست ۱۰۰%
        بازار همونی هست قبوله.جمله درست۱۰۰ %
        Javadi

  26. سلام وقت بخیر امیدوارم حالتون شاد سلامت و ثروتنمد باشید
    میشه بررسی کنید ببینید نوع برداشتم درستی دارم
    استضال عصبانیت ناامیدی انزجار کردن
    میتونم از این تناسب استفاده کنم وقتی به بیچارگی رسیدم میتونم دو برخورد از خودم نشان بدم یا خود محورانه یا منعطف
    حال سوالم اینجا اگه من طبق قوانین الهی که جناب سید حسین عباس منش میگه مثلا ی اصلی به نام تعهد رو معیار قرار دادم و این تعهد من باعث شده همسرم ازم درخواست طلااق داره چون بی تعهد من میام تمام تمرکز روی خودم میزارم اصل بعدی که جناب عباس منش گفت اینجا من از خانواده خودم طرد میشم ایا میتوان گفت کارم از روی چک لیست خدا بوده و این مسیرمو ارتقا بدم یا این عملکرد خود محوارنه ای بوده؟
    جوادی

  27. سلام وقت بخیر هر جا هستید در پناه الله شادو سلامت باشید.
    تنها زمانی میتوانید نرم و منعطف باشید که بسیار سخت و قوی باشید
    نقل از جناب سید حسین عباس منش فایل شماره ۳۳ دسته لایو در یک سوم ابتدایی فایل ویدویی یا صوتی که گفتن:در زمان خروج از تیم پاری سن ژرمن کیلیان امباپه مردم شروع به هو کشیدن کردن از درخواست خروج جناب امباپه و بعداز این موضوع کیلیان امباپه در مصاحبه خود گفت من باید به این موضوع از زاویه ای نگاه کنم که حس بهتری به من میدهد و من اینقد بازیکن خوبی هستم که مردم تیم پاری سن ژرمن از رفتن من ناراحت هستن
    تحت عنوان موضوع این تاپیک میتوان متوجه بشم که کیلیان امباپه که از دید من فرد اسطوره ای است و قابل تحسین که این نوع زاویه دید را دارد به اتفاقاقی که داره اطراف جناب امباپه رخ میدهد اینجا متوجه میشیم که این شخص بزرگوار و قابل احترام اتفافاقی که اطراف خودش رخ میده بسیار منعطف بود و روی تصمیم خودش بسیار بسیار تا بسیار فردی سخت بود و توی مصاحبه ای که در منبع ار ام سی توی کوکل در سایت دیار نیوز خواندم گفت که بین ۶ تا ۷ بار در ماه جولای درخواست تمدید قرار از طرف پاری سن ژرمن را رد کرده و روی تصمیم خودش که میخواد توی تیم رئال مادرید بازی کنه سخت و قوی دنبال میکرد و رفتار بسیار منعطفی با طرفدار ها داشت و احساس خوبی گرفت و میتوان گفت که جناب امباپه از روی اصل های خودش و طبق چک لیستی داشت پیروی کرده نمیدونم اما شاید اصل جناب امباپه اصل مهاجرت بوده و حس خوبی به مهاجرت داره و و جناب سید حسین عباس منش میگه من به افرادی که مهاجرت میکنن احساس خوبی دارم و درجه اهمیت این افراد که از روی اختیار مهاجرت میکنن برای من ارزش بالاتری دارن نسبت به افرادی که مجبورن برای اقدام به مهاجرت کردن.
    پس من جناب امباپه را بسیار تشووووووووویق میکنم نمیدونم چطورررررررررررررری بگم که حس کنی
    اما رفتارش عین هیولاهااا بسیار زیبا بود
    رفتارش شبیه یک پرنسس بسیار قدرتمند
    رفتارش هماند ادوف هیتلر منعطف بود
    پیش بینی بنده گرفتن توپ طلا توسط جناب امباپه در بین سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۷
    شاد و سلامت باشید.
    جوادی

  28. یکی از عمیق ترین جملات استاد :
    (هیچ ایرادی نداره)

    پذیرش این جمله خودش انعطاف میاره کافیه بگذاریش آخر هر جمله منفی ایی

    امروز ۱۰۰ پیپ از دستم در رفت => هیچ ایرادی نداره
    امروز ترید نکردم مثل ماست تماشا کردن => هیچ ایرادی نداره
    بازارو نمیفهمم => هیچ ایرادی نداره
    استاپ خوردم => هیچ ایرادی نداره
    میتونستم بیشتر بگیرم زود بستم => هیچ ایرادی نداره

    حالا چرا هیچ ایرادی نداره ، چون مارکت فردا هم هست.

    ممنون از استاد امینو عزیز

  29. عالیییییییییی

  30. سلام خدمت استاد عزیز.بی نظرید.سپاسگذارم

  31. لذت بردم.

  32. سلام بر امینو عزیز
    خیلی مقاله عالی بود ,واقعا نیازمند این مقالات هستیم

  33. عالی بود
    تشکر بابت آموزشها و مطالب ارزشمندی که به ما منتقل می کنید.
    خیر و سلامتی در زندگی تون جاری باشه.

  34. ……….

    مثل همیشه پر محتوا و عالی و حال خوب کن ، واژه استاد بزرگ فقط برازنده شماست ، امینوی بزرگ

  35. درود استاد بزرگ امینو
    در باب خودمحوری یک باور اشتباه ) برداشت اشتباه ( شاید برای من به صورت شخصی، سخن ابتدایی فیلم secret بوده که اذعان داره ‘ هرکس مرکز جهان خویشتن است، نقطه توامان آغازها و پایان‌ها ‘ و عدم تفسیر صحیح از این امر و یک واگویه نادرست ذهنی (که هنوز هم برای من باز نشده ) هست که منجر به این خودمحوری بوده احتمالا بواسطه تجربیات و این دیالوگ و سایر موضوعات تثبیت شده.
    اگر ممکن شد تا بیشتر به این موضوع پرداخته بشه و آن فلسفه صحیح ذهنی و آشنایی عمیق کلامی توسط شما استاد بزرگ بسیار ازتون ممنون خواهم بود چرا که فلسفه صحیح و اشنایی به واژه ها که شما بسیار عالی اونها رو حلاجی و توضیح می‌فرمایید برای بنده به شخصه بسیار مهم و ارزشمند هست.
    از شما استاد بزرگم بسیار ممنونم

  36. در مکتب ذِن جمله‌ای هست که می‌گوید:
    «تنها زمانی می‌توانید خیلی نرم و منعطف باشید که بتوانید سخت و قوی باشید»

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart